16.6.2014

Projekti III/14

Idea

Ostin vuosia sitten espanjalaisesta apteekista italialaista apteekkarin salmiakin tyyppistä kovaa lakritsia, joka tuli näppärässä metallirasiassa. Sain heti ensimmäisenä idean tehdä askista myöhemmin medikitti töihin, jossa voisi säilöä särkylääkkeitään sun muita ajoittain tarvittavia vastaavia, kuten kurkkupastilleja yms.
Tietenkin tuo oli liian pieni medikitiksi, joten Doom-henkisesti kutsuin projekti-ideaani stimpakiksi.


Rupesin tuossa joku viikko sitten pelaamaan New Vegasia uudelleen. Fallout on hieno juttu ja kekkasinkin sitten, että minähän teenkin tuosta kauan koskemattomana lojuneesta askista Mentats-rasian! Nerokasta! Hienoa! Kaunista! Upeaa!

Toteutus

Perusmuodot

Jostain syystä ajattelin olla laiska ja maalata vain kannen, joten teippasin pohjaosan ja kannen reunat suojaan. Pohjamaalasin rasian harmaalla ja seuraavana iltana maskasin teipillä rajat vihreälle kärjellään seisovalle kolmiolle (kyllä, olin maalaamassa tekeleen tässä järjestyksessä) ja seuraavana maalasin loput keltaisella. En suinkaan sotkenut omaa oranssihtavaa sekoitusta? Kokeilin ja epäonnistuin, joten päätin, että devlan mud -litku saa riittää värin taittamisessa.



Koristelu


Epätasaisuus ja muukin epätäydellisyys oli tässä tapauksessa vain ja ainoastaan hyväksyttävää. Falloutissa kaikki on paskaista, myös ja eritoten kaikki pieni mukanakulkeva. Kannen mustaa raitaa varten vedin taas rajausteipit ja ajattelin ensin käyttää 0,01€ kolikkoa apuna pyöristettyihin kulmiin, mutta vedin ne silti sittenkin vapaalla kädellä.


Tekstit


Punaista "Mentats"-tekstiä varten rajasin alueen teipillä Mutta kun tein sen summittaisesti, lopputulos jäi vähän epäkeskitetyksi, mutta en malttanut huolestua tai ärsyyntyä siitä niin paljon, että olisin kokenut sen ihan uusimista vaativaksi. Maalasin kirjaimiin vielä mustat varjostukset ja myöhemmin tein samoin metodein valkoisen "MED-TEK"-tekstin vihreälle alalle, ilman varjostuksia toki.



Loppusotku ja lakkaus

Lopuksi sudin koko sotkun yli devlan mudilla, rankalla kädellä. Siisteys tai keveys ei ollut tosiaan tavoitteena. Tässä vaiheessa keksin maalata myös pohjan, joten käytin pari lisäiltaa pohjaosan suljettuna näkyvän pinta-alan pohjamaalaukseen, kellastamiseen ja sotkemiseen.


Koska tämä oli tarkoitus kuljettaa mukana sen sijaan, että se lojuisi staattisena roippeena jossain hyllyllä, lakkasin ulkopinnat edellisprojektia varten hankitulla mattalakalla.

Lopputulos

Roudasin askin mukanani töihin ideani mukaisesti ja esittelin sitä tietysti polleana. Nyt tuo mustavalkoprintterillä printatulla Nuka-Cola-etiketillä koristeltu vesipulloni näyttää aika köyhältä. Pitänee hankkia lasipullo ja värietiketti, koska sota. Sota ei koskaan muutu.




Sisällä on sitten vaan Strepsilsejä. Niistä ei tunnetusti saa +2P +2I +1I, eivätkä ne ole addiktiivisia.

4 kommenttia:

  1. Litkutuksella pystyy imitoimaan puunsyitä? O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näh, tuo ikivanha devlan mudini on vaan paksuuntunut ajan kuluessa eikä siis litkuta kunnolla :D

      Poista
  2. No mutta tuohan kuitenkin tarkoittaa sitä, että paksuuntunut litkumaali on siis mitä parahultaisin keino maalata puunsyyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenties. Kaveriksi vielä iso ja huono pensseli, niin jälki on juuri tuollainen.

      Poista