24.10.2013

Valmista: projekti I/13

Tadaa!

Vuoden ensimmäinen malliprojekti on nyt valmis. Touhuun upposi tasan viisi kuukautta, kun näpsin viimeiset lopetusotokset eilen. Raportointi jäi sattuneesta syystä tälle seuraavalle päivälle. Projektirutinoitten kunniakkaiden perinteiden mukaisesti työtahti on ollut ihan mitä sattuu ja aivan kaikki on vaikuttanut siihen, aina säästä lähtien.



Mitään kovinkaan oleellista en keksi sanoa tähän väliin. Olen lähinnä tyytyväinen siihen, että tekele on valmis ja lopputulokseenkin olen ihan suopeasti suhtautuva. Parantamisen varaa on aina, joten en jää märehtimään tätä sen enempää. Olen itse asiassa sen verran tyytyväinen, että atkossa saatan harkita lisää lentäviä vekottimia samassa skaalassa ihan vaihtelunkin vuoksi. Jos hullummaksi tulen, aiheena voisi olla jotain moderniakin.

Kuvasatoa

Tässä nippu kuvia hätäisesti aanelosista kyhätyllä taustajemmalla. Kaikkia jouduin oikaisemaan, kiitos ultrainnokkaan valokuvausassistentin, jonka kanssa tripodin käsittelystä keskustellessani huomasin yhden jalan härpäkkeen liikahtaneen irti paikaltaan...



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti