31.10.2013

Puoli-ikuisuusprojekti II/13

Pitkän paussin kesto

Muistelin, etten ollut koskenut metallisiin BattleTech-miniatyyreihini hyvään aikaan. Olin ihan oikeassa, mutten läheskään kärryillä siitä, millaista ajanjaksoa tuo oikein tarkoitti. Näemmä olen hankkinut nämä nappulat joskus alkuvuodesta 2009, enkä saanut Kiusanhenget-dioraamaani lukuunottamatta mitään edes puolivalmiiksi. Puhutaan siis reilusta neljästä vuodesta.




Työlista

Tehtävänä on nyt siis neljä OmniMechiä lievästi kustomoituna, mikään näistä ei siis tule olemaan Prime -variantti. Sekä Hellbringer että Summoner ovat A-variantteja, Mad Dogista tehdään malli C ja tuo rumilus on joku kustom-viritelmä. Jonkunsorttinen (Ultra) AutoCannon sillä on asennettuna vasempaan käteen ja oikeassa komeilee pari tuikutinta.


Gargoyle

Hellbringer A

Mad Dog C

Summoner A



Toimituksessa piti olla myös yksi Turkina, mutta sen asemesta paketissa oli joku IS-tölkki malliltaan Strider. Maaliosasto kasvaa sitten omaan tahtiinsa. Samoin mukana oli, aiemmin mainittua dioraamaa varten, paketillinen (30 yksilöä eli 6 Staria) Elementaaleja, joista kulutin ensimmäiset viisi jo pois. Muskelimasoja en välttämättä koeta työstää samassa tahdissa 'Mechien kanssa, ihan omien hermojenikin takia.

Muinaisen aloituksen jäljet

Olin minä näitä vähän näköjään tökkinyt aikoinaan. Napit oli enempivähempi siivottu, palasteltu, dremelöity (Hellb:n ja Summonerin jalkaholvit olin aukonut) ja osittain kasattukin. Samoin miniatyyrit oli osittain maalattu mustaksi. Mikä sitten onkaan aiheuttanut hanskojen tippumisen, se on iskenyt selvästi kesken kaiken.

Uudelleenaloitus


Heti ensi töikseni rupesin pukertamaan nappeja kasaan ja ihmettelemään, mitä kumman variantteja nämä olivatkaan olevinaan. Kuten todettua, Gargoyle on ilmeisesti joku satunnainen kasaanlyöty yhdistelmä, kunhan en vaan joutunut toista Prime-varianttia ottamaan Clusterini riveihin. Joo joo, kyllä Falconeilla pitäisi olla laumoittain Gargoylejä, mutta kun minusta ne ovat niin naurettavan rumia, että kaksi saa olla enemmän kuin tarpeeksi!

Veljekset H & S eivät vaatineet mitään urheilua, vaan silkan kasaamisen. Summonerin vasemman jalan olin aikoja sitten katkonut polvesta vähän erilaista asentoa varten. Katsotaan, mitä tuosta loppujen lopuksi tulee.

Mad Dog taas... no, kuvastakin näkee että se oli vielä alkutekijöissään. C-variantti on aseistettu tasan kahdella Gauss Riflellä, joten nuo LRM-paketit tulee umpioida siisteiksi tai ainakin ohjuksettomiksi, jollei muuta. Kaikki väkivaltaisempi työstö on luonnollisestikin tehtävä ennen rakennusvaihetta, muuten veikkaan, että pienimmät palaset lentäisivät käsittämättömällä nopeudella tangentin suuntaan ja jäisivät todennäköisesti sille tielleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti