15.10.2014

Miniprojekti III/13 valmistui

Valmiit nappulat

Kukaan ei sitten huomauttanut, että toinen Gargoyle oli tuore ja vastamaalattu eli maalasin sen uudelleen ihan turhaan. Hupsis. Ei se mitään, jos lopputulos oli parempi.

Dire Wolf

Mustekalakaavio toimi minusta näppärästi. Olin laittanut jalat heksapohjaan hassustipäin, mutta kai sen kanssa voi silti pelata vailla ongelmia.




Turkina

Täytyy sanoa, että Turkina on sellainen 'Mech, joka kaipaisi ehkä seuraa 3rdFTC:ssä, mutta ehdottomasti toisenlaisilla käsillä. Vakiona nuo ulokkeet ovat vähän tylsät.




Gargoyle

Ruma tölkki tämäkin on, mutta ehkä fluffisyistä voisin tarvita vielä yhden tai kaksi lisää. Näin jälkikäteen huomaan tietysti, että kun kyseessä on ikivanha miniatyyri, sen siivoaminen on jäänyt näemmä joko kesken tai peräti tekemättä.




Executioner

Sanottiin taustamateriaalissa mitä tahansa, minä en halua edes toista Executioneria rumentamaan joukkojani.



Ryhmäkuva ja efektivertailua

Jälkimmäisessä kuvassa näkyy selvästi, mikä on ruskealla litkutetun ja vanhan, litkuttamattoman nappulan ero. Minusta Cougar näyttää tässä vähän räikeämmältä ja kaikkien muiden vanhojen miniatyyrien ohella hyötyisi tuosta tummasta lisäsävystä huomattavasti.


Löydä poikkeavuus

Tulevaisuuden jatkoprojekti

Tällä menolla pääsen BattleTechin maailmaan ehkä joskus myöhään ensi vuonna, mutta raapustanpa edes tähän talteen, että näin olen suunnitellut. Vanhojen litkuttaminen on ehkä nopeasti hoidettu projekti. Silti en tee sitä seuraavaksi vaan siirryn 40-luvulle ja veden alle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti