11.10.2011

Uudet Lancet mukaan

Aloitin kahden ensimmäisen Lancen parivaljakosta nyt siitä, jonka logon uskoin onnistuvan helpommin vapaalla kädellä: Lyran Alliance. Kilpi+miekat -viritelmää en vielä tohtinut ruveta sotkemaan. Eivät ne kaikilla sopineet ihan vastaaviin paikkoihin, siksi tuo Zeus pönöttää eri suuntaan kuin muut.

Pienen rohkeudenkeräilyn jälkeen otin asiakseni näpertää edes jonkunlaiset Draconis Combine -logot kaikkien osanottajien vasempaan kylkeen. Assassinissa ei taaskaan ollut tilaa, joten löin leiman otsaan. Jälkikäteen tajusin, että SoL käyttää vain omaa logoaan, eli tässä tapauksessa normilogoa kultaisella lohikäärmeellä. Korjaan myöhemmin. Nuo mustat logot onnistuivat parissa ihan puolisiedettävästi, joten huljautin toiset vastaavanlaiset Vallejon Old Goldilla, ne eivät onnistuneet ihan niin hyvin. Plaah.



Ehkä ne kelpaavat pelitilanteeseen kumminkin. Niin ja olinhan minä asentanut pienet antenninpätkätkin niihin ja niissä määrin, joihin ne Sarnan perusteella kuuluvat.



Rupesin vääntämään seuraavia kahdeksaa maanantai-iltana kauhealla tohinalla, kun inspiraatio iski. Capellan Confederationin nelikon yksiköksi valitsin mainiosti nimetyn Death Commandos tai suomeksi vielä kornimmalta kuulostavan Kuolemankommandot. Muahah. Ajattelin, että musta 'Mechi vihreillä koristeilla olisi ihan mukavaa vaihtelua maalata, eikä logokaan ole kauhea toteuttaa edes sinne päin.

Federated Sunsin nelikko taas päätyi 7th Crusis Lancersiksi, koska niiden kuvio on sekä muista poikkeava että ei ranskanlippumainen, perinteisten paraatiyksiköiden, kuten Davion Guardseista poiketen. Lyran Guardsit olivat ihan tarpeeksi tämänsorttista maalailua, Davion Guardsit olisivat vain vaatineet punaisen runnun laitoihinsa.

Aloitin projektin pohjamaalaamalla koko kahdeksikon Gray Primerilla ja sen kuivuttua suhautin Capellanien päälle kerroksen Gray Blackia (päätin, että tavallinen musta olisi vähän liian tukkoinen) ja FedComine päälle kerroksen Panzergrüniä. Helppoa ja hauskaa, kun valtaosa tarvittavasta väristä on yhtä väriä ja sitäkin sekä löytyy kokoelmista että sopii suoraan ruiskuttimeen.

Maalien taas kuivuttua ihmettelin hetken kommandojen menopelejä ja maalasin puolisatunnaisia panssarinpaloja Sick Greenillä. Näiden kuivuessa vaihdoin Bloody Rediin ja suoritin samanlaisen puolisatunnaisen lohkojen punertamisen mutta pidin mielessä, että vastaavat kappaleet tulisi hetken päästä maalata siniseksi. Kuten aiemmin manasin, ainoa (tällä hetkellä) käytettävissäni oleva sininen on Magic Blue, joka tosin sopi kuvaan kuin Alfaisku vihollisen päähän.

Kun kaikki kahdeksan oli saatu kuosiinsa, kävin metallisiksi tulevat osat ja nivelet läpi Oily Steelillä. Jälleen kerran pienen kuivattelun jälkeen litkuttelin Death Commandot läpi Badab Blackilla ja Lancerit Devlan Mudilla (mietin, että vihreä tummuisi mustan alla liikaa).


Tänään aurinko paistoi mukavasti töistä tullessa, joten otin maalit esiin ja sotkin uuden oranssin setin ohjaamoja varten. Mielikuvani mukaan se sopisi ihan mukavasti molempiin kaavioihin. Huomasin Quickdraw'n kohdalla, että olin tyhmyyttäni maalannut ohjaamon akkunat vihreiksi. Siispä korjaamaan. Muista olin sentään erottanut fönärit kunnolla muusta paneloinnista.
Nämä IS-vehkeet ovat välillä vähän pöljiä tuossa suhteessa, jos minulta kysytään. Tai sitten nämä nappulat ovat vain kauheita. Veikkaan jälkimmäistä.

Tässä tämänhetkinen tilanne nappuloiden suhteen, ensin Death Commandos

Cyclops:
CP-10-Z (90 tons)

 Enforcer:
ENF-4R (50 tons)

Quickdraw:
QKD-4G (60 tons)

Trebuchet:
TBT-5N (50 tons)

Ja sitten 7th Crusis Lancers

Commando:
COM-2D (25 tons)

Hermes:
HER-1S (30 tons)

Whitworth:
WTH-1 (40 tons)

Jagermech:
JM6-S (65 tons)

Rumia kuin perkeleet, mutta omia ovat. Jatkoa seuraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti