5.10.2011

Simppelit ohjaamot

Tämän kierroksen aiheena on, kuten otsikostakin näkee, ohjaamot. Tai tarkemminkin niiden ikkunat, mutta sama se pelin kannalta on.

DCMS-purkkien ikkuna-alueet saivat ensin alleen ei-niin-kirkkaan vihreän, mutta maali oli kohtuullisen juoksevaa jonkun aiemman laimentelun (tai ajan) seurauksena, eikä pintaan oikein jäänyt kunnon jälkeä. Annoin sen kuivahtaa hetken ja sudin päälle vähän kirkkaamman Sick Greenin ja totesin, että hyvähän tuosta tuli ilman jewelöintiäkin. Akkunoiden paikat erottaa ja siihen minä tähtäsinkin.

Lyran Alliancen vempuloita varten piti tosiaan sotkea jonkunlainen oranssi. Kaikille muille käytin yhtä ja samaa sävyä, Atlas sai erikoistapauksena vähän punaisemman efektin naamaansa, koska ohjaamo on muista poiketen valkoinen ja lisäpunaisuus tuo vähän parempaa kontrastia peliin.

Minun suosikkini kaikista näistä kahdeksasta ohjaamosta on Zeusissa (Zeussa?). Sen jälkeen siistein on Catapultissa. Muissa on niin kovin simppelit, ettei niistä oikein osaa sanoa mitään ihmeellistä.
Seuraavalla rundilla käyn loppudetaljien, erityisesti logojen kimppuun. Logoja varten joutunen keräämään rohkeutta, kun koetan kutakin ensimmäistä kertaa, toisin kuin usein sörkkimäni Jade Falcon -logot... Jos ne ovat maalien kuivuttua edes puolitunnistettavissa, voin kutsua yritystäni menestyksekkääksi.

Vihoviimeisenä tulen tekemään nappuloiden alustat. Ehkä jopa koko sekamelskan yhdellä kerralla sen sijaan, että fiksaisin Lancen tai kaksi kerralla. Vähemmän vaivaa siitä niin on loppujen lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti