27.10.2011

Prioriteettijonossa kolisi

Tämä voi olla vähän tylsä ja turhanpäiväisenkin tuntuinen postaus, mutta väliäkös sillä? Projekti kuin projekti, tämä on vain vaihteeksi skaalassa 1:1 :)

Tulipa tuossa yhtenä päivänä päätettyä avopuoliskon kanssa, että nuo 3,14kea-luokan keittiökalusteet (tuolit ja pyötä) toimisivat paremmin jonkinvärisinä pelkän karhean puupinnan asemesta. Jonkunmoisen arpomisen jälkeen piipahdimme rautakaupassa ja hommasimme vermeet projektia varten. Pohjamaalia, suteja, pintamaaleja ja sen sellaista.

Ensin pulikkain pinnat hiottiin monivuotisen käytön jälkien hävittämiseksi. Luonnollisesti seuraavana pintaan iskettiin pohjamaali. Ai miten niin ei olla ammattilaisia?


Muovimaaleihin tottuneella nuo öljypohjaiset olivat tuskastuttavia: työkalujen siivoaminen, haju ja 24 tunnin kuivatussessiot... huoh. Ei se kai niin justiinsa, onneksi oli tilaa ruokailla muualla näiden päivien ajan.

Täkäläinen pääasiassa musta/valkoinen/maalaamaton kalustevärimaailma häiritsee erityisesti tuota toista osapuolta, joten tilalle päätettiin räiskäistä vähän enemmän väriä (vallankin, kun keittiöiden seinätkin tuppaavat olemaan aina valkoiset):

Vihreä on ehkä vähän kirkkaampaa sävyä kuin mitä alunperin ajettiin takaa, mutta käy se näinkin. Piti ottaa ihan kuva valmistuneesta prokkiksesta, kun pöytä on kerrankin siisti ja tyhjä :D

2 kommenttia:

  1. Värivalinnat ovat suorastaan tiukkoja!

    VastaaPoista
  2. Ju, jotkut ovat kummastelleet, että "mitvit kun ei valkonen kelpaa?" :P

    VastaaPoista