17.4.2019

Vikat kalikat

Pää, olkapää, ...

Laserbeakin valmistuttua jäljellä olivat ohjekirjan vihoviimeiset askeleet, jotka kuluttivat noin kuusi palasta. Soundwaven kuuppa söi niistä neljä. Naamalaattaan lyötiin sekä Optimus Prime -henkinen suujuttu sekä otsalippa.



Optimus Primestä puheenollen, kuugeli oli aikalailla 1:1 sama tai sitten muistini on korruptoitunut pahemman kerran. Pitänee tarkistaa joskus.

Näiden asentamisen jälkeen kuula väännettiin enempivähempi U:n muotoon ja takaraivo- päälakipala väännettiin ensin hassulle ongenkoukulle ja sitten lukitsemaan pää kiinni. Operaatio oli sekä helpompi ja nopeampi kuin mitä kuvittelin ja miltä se ehkä lukijalle kuulosti.




Laserkanuuna

AA-paristomainen laserkanuuna piti saada rullattua pyöreäksi, mutta siten, että sen suorakaiteen muotoinen kiinnityspala oli vielä kiinnitettävissä omaan lirpakkeeseensa. Muoto meni ennustettavasti vähän sinne päin, mutta eipähän hajonnut. Tämä vimpain piti sitten kiinnittää oikeaan lapaluuhun ja koko takalaatta Soundwaven selkään. Vain oikea taka-alaliitos vaati kevyttä väkivaltaa, muuten homma eteni ripeästi ja hikoilematta.




Näin hänkin sitten valmistui. Ensi kerralla lopetuskuvat olisivat ihasteltavana ja ehkä Kif Kroker -henkisiä reaktiota aiheuttamassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti