8.2.2023

Kontaktipisteongelmia

Sisältövaroitus: haavaiset sormet

Atooppispsoriaattiset nakkisormeni eivät ole nauttineet alkutalven lämpötiloista ja niissä tehtävistä lumitöistä. Tämä nyt on vaivannut useampia vuosia, nyt molemmista käsistä oli useampi sormenkärki pidemmän aikaa (useampia viikkoja) auki tai muuten vaan epämukavassa tilassa. Jos pelkkä näppiksen takominen työn ja huvin vuoksi oli ajoittain sen verran kivuliasta, ettei etusormia sopinut käyttää niin voitte kuvitella ettei pienoismallien kanssa puljaaminen ole ollut sen kivempaa.

Jagdpanzerin eteneminen on ollut senkin takia kuvitelmiani hitaampaa. Vuosien aikana sormeni ovat näkyneet joissakin kuvissa, paremmassa tai huonommassa kuosissa, vuodenajasta riippuen. Nappasin kurillani kuvan pari päivää sitten, lähinnä itse joskus myöhemmin muistaakseni.

En pahemmin kyttää 'mutinoita blogspotin kautta vaan näen ulostulleet rss-readerin puolella, joten en tiedä miten tuo kuvan eteen lyömäni jump break toimii siellä, feedeissä se muistaakseni katkoo postauksen ja pistää "lue lisää"-linkin. Tällähän sekin selviäisi.


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti