5.9.2011

Warhammer IIC - custom-variantti

Rakentelun loppuvaiheista ei ole mitään sen ihmeempää sanottavaa kuin että fikkarin lasi toimii ihan mukavasti ja että cockpit jeweling / blending ei ole helppoa saati sitten minun hommaani. Bonusvaikeutuksena koetin harjoitella tuota taas punaisella, joka menee pinkiksi ja näyttää ihan pöljältä. Uudelleenmaalailu sekä isoon suun näköiseen alaikkunaan että "otsalla" majaileviin pikkuikkunoihin teki terää, muttei silti ole ihan sitä mitä osaavien käsittelyn jälkeen. Harjoitus tekee metsurin ja minulla on vielä melkoinen metsä edessä (Model Expo 2009 -dioraamaani sentään koetin blendailla Atlaksen silmiä vihreällä ja se toimi huimasti paremmin).


Tästä roikaleesta ei tullut ihan wysiwygiä (pään kaksi pyssyä, torson putket ovat eri kokoa jne, mutta kai se silti), toisin kuin Marauder. Aina ei voi voittaa, mutta päin voi juosta ja antaa alfaiskujen seurata toistaan! Se on aina sekä Oikein että Kaunista.

Alle nakkaan taas kasaanlyödyt speksit, jotka ehkä kertovatkin jollekulle jotain:

Mass80 tons
Tech/EraClan / 3055
ConfigBiped 'Mech (Level 2)
Movement4 / 6 / 0
Internal structureEndo Steel (122pts)
Engine320 Fusion
Heat Sinks20 Double
ArmorFerro-Fibrous (230pts)
Weapons & Equipment

TypeLocHeatAmmo
LB 5-X ACRA120 (RA)
LB 5-X ACLA120 (LA)
SRM 6RT415 (RT)
ER Medium LaserRT5-
ER Medium LaserRT5-
ER Medium LaserRT5-
ER Medium LaserLT5-
ER Medium LaserLT5-
ER Medium LaserLT5-
CASE
Combat Heat36 (40)

Tämä vehjas on sentään aika hyvin täytetty, tonnit täyttyivät ja kritikaalejakin jäi yksi yli. Alkuperäinen kantoi mukanaan paria ERPPC:tä ja muuta kivaa, mutta kun olin alunperinkin sitä mieltä, että nuo kädet kantavat mukanaan ehdottomasti jonkunsorttisia AutoCannoneita... Jostain kumman syystä vitosluokkaa isommat eivät sopineet joko mukaan tai eivät olisi jättäneet tilaa enää millekään muulle. Päätin sitten ihan huvin ja urheilun vuoksi lyödä Marauderista poiketen en Ultria vaan LBX haulikkovariantit. Kyllä noilla vitosillakin kritikaaleja metsästää, vaikkei ihan niin raivostuttavan mukavasti kuin kaksikymppisillä...
Nuo kuusi ER MLas-putkea ovat kai ihan häiriintynyt veto, muttei noilla vielä vedetä vertoja Nova Primelle, jolla on tuplamäärä moisia eikä mitään muuta... Sairas laite sekin.
Ainoa paikalleen jäänyt ase on SRM-6, eikä edes Streakiksi boostattuna (ei olisi mahtunut kyytiin).

Tuossa vasemmassa torsossa, pyssyjen yläpuolella on tölkin numero, 825. Heti Marauderin (824) vieressä siis. Olen vetänyt purkkien numerot tähän mennessä ihan hatusta, mutta ehkä vastaisuudessa niihin voisi koettaa soveltaa jotain saksalaistyyppistä (Trinäärin numero 1-9, Starin numero 1-3, Sakaranumero 1-5), jotka riittänevät kun Klaani, Galaksi ja Klusteri ovat muuten tiedossa. Klusteria ei valitettavasti indikoida logolla tai millään ainakaan tässä tapauksessa, mutta toisaalta, numerosarjan pidentäminen olisi sekin vähän tyhmä tapaus).
Yllämainittun kaltaista merkintätapaa (Star (1-3), Point (1-5), Kone (1-2)) olen käyttänyt 9th Talon Clusterin lentelyvempaimien numeroinnissa, 'Mecheissä en niinkään, vaan ne ovat tosiaan hatusta ja fiilispohjalla arvottuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti