14.9.2011

Kuuden Lancen Combat Droppi

Työjonon keulille oli päätynyt alkuvuodesta hankkimani BattleTech Starter Set kaikkine pelinappuloineen. Ykköstoimenpiteenä olikin siis toisen bonusOmniMechin (Hellbringer) kasaaminen. Tuossa vielä osittain "sinne päin" esilajitellut palaset:

Ja tässä kasattu Hellbringer Prime:

Kun kaikki olivat vihdoin koossa, vuorossa oli kylvetys eli tiskiallas vettä väärälleen ja Combat Dropilla koko kuuden Lancen ja kahden vahvistuksen lauma uimaan, saippuat perään. Jos tuolla vaikka saisi sen muotistairrotusaineen(?) jotenkin pois niin maalailun kanssa ei ehkä tulisi ongelmia. Metalliminiatyyrien kanssa en ole ikinä joutunut kiroamaan mutta nuo ehhehee-muoviset ovat kuulemma aika kauheita. Pistin Omnitkin sitten samalla vaivalla huljuteltaviksi.


Kaikkien kuivuttua sorttasin pari nappulaa erikseen. Valintaperusteena oli joko huonosti kiinnitetyt osat, jonka takia Jenner ja tuo kädetön (en minä kaikkia noita sisämaailmojen vapaasyntyisten tinapurkkeja tunnista mutta Commandoksi arvaisin) ovat mukana tai sitten oleellinen modaustarve. Atlas ja Cyclops ovat mukana odottamassa uusia AC20-putkia, Jägermech on mukana mm. pientä uudelleenasennointia varten ja Awesome(?) kaipaa jotain pientä fiksailua tykkeihinsä. Catapultille koetan luonnollisesti nyhertää tyhjästä LRM-lavettien avoimet suojaluukut.


Tietyssä mielessä nuo muovinappulat ovat aika ahdistavassa kunnossa, mutta en minä niitä kaikkia lähde sörkkimään. Kunhan nyt jotain pientä sinne tänne ennen maalailun alkua :) Voi olla, että tässä tulee menemään ihan hyvä tovi, tekeminen kun ei tule loppumaan ihan heti. Kaikesta muustakin riippuen voi mennä ensi vuoteenkin, mistäs näistä tietää etukäteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti