12.12.2011

Pohjat täynnä ja Omnitkin näyttävät asiallisemmilta

Kas näin se maisemointi hoituu: erikeepperiä alustoille ja Woodland Scenicsin mainioksitodetussa ballastissa uitto. Hops. Ovat nyt vähän erilaiset pohjaratkaisultaan kuin sekä nuo aiemmat Inner Spheren muovitönkäleet että vuosia sitten kasaamani metalliset OmniMechit, joista kaikki saivat samanhenkisen hiekka+foliage -käsittelyn.

Ei sillä niin väliä ole, halusin vaan kokeilla, miltä tuo näyttää 'Mechien alla :)

Kevyen liimankuivattelun jälkeen töpöttelin vähän liimaa pariin kuoppaan ja tökkäsin vähän (edelleen Woodland Scenicsin tuotteita) foliagea peittämään hölmöjä kohtia. Plus sinne tänne alustoja ihan vaan yleisilmeen parantamiseksi.
Noiden rehujen ja 'Mechien harmaan yleisvärin takiakaan ei ole mitään järkeä maalata pohjaa harmaaksi, kuten Imperial X-Wingin asteroidipohjaa tehdessä. Näin noilla tölkeillä on vähän lämpimämpääkin värisävyä kaverinaan, vaikka sota onkin kylmää, karua ja muuttumatonta.



Seuraavat parikolme viikkoa sisältänevät lähinnä lisäkuvia muovimecheistä ja mistä nyt muutenkin, kun en ole postailevainen talvilomaltani. Kesken muuton vielä vähemmän.
Aina ei vaan ole aikaa rakentaa ja maalata, mutta kyllä siihen vielä päästään - uusissa tiloissa ja uudella kalenterilla sekä projekteilla 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti