5.2.2014

Maalia ohjaamotiloihin

Sanoista tekoihin

Kun malli odottaa maalia pintaansa, sen on sitä saatava. Sudin siis pohjamaalia ohjaamon täyteen niin, ettei mitään hassunhauskoja yllätyksiä pitäisi tulla myöhemmin. Mukamas.

Harmaa pohjamaali


Ohjeen mukaan sisätilat tuli maalata mustanharmaalla. Mikäpä siinä, minulla oli vielä Model Air -sarjasta tuota jäljellä (pitäisi muistaa, että lisää tarvitaan). Tuon kuivuttua kuivaharjailin sekä kk:n että kutakuinkin kaiken muunkin enemmän ja vähemmän kevyesti gunmetalilla.

Kuvat ovat karmeat, ripeästi huonossa valossa napatut, sori vaan.

Mustanharmaa

Ankara gunmetalointi

Jatkokehitysmietteitä

Mietin, että jotain noita radiopalikoita, mittareita ja säätimiä voisin vähän korostaa. Samoin ohjaussauva voi olla valkoinen tai niin kuvahaku ainakin väitti.
Omituisten perinteitteni mukaan minä en ajatellut käyttää tälläkään kertaa siirtokuvia, joten mittaritaulun meinasin räveltää kuntoon myöskin. Mittarien pohjat mustalla ja kenties jotain viisarinkaltaisia valkeita viivoja joihinkin suuntiin. Kuulostaa ehkä hasardilta, mutta sitä se on.

Samoin ennen rungon kasaanlyöntiä ja ohjaamon sinetöintiä koetan taas askarrella jonkunlaiset vyöt noille istuimille. Mitään "himmel!"-efektiä en tavoittele tälläkään kertaa vaan "ka, siinä on vyötkin"-tyyppistä reaktiota ennemmin. Kaikenkaikkiaan: mitättömän pieniä parannuksia pienellä vaivalla, mutta sellaisia, joiden uupuminen saattaisi häiritä itseäni syvästi. Projektimutinoitten parhaitten perinteiden mukaisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti