27.3.2019

Megatronin oikean käden oikea käsi

Oikea käsi pyssyineen

Rakentamisen vimmassa en napsinut sen kummempia työvaihekuvia vaan joudutte nyt ihastelemaan loppuun asti rakennettua irtokättä näin aluksi. Kädessä Soundwavella on AA-pariston näköinen concussion blaster, jota en edes koeta suomentaa.

Pyssykän ja sitä pitelevän käden liitos oli kaikkein heppoisin näistä, lähinnä sen takia kun yksi yhden osan kiinnityslirpake ohjeiden mukaan väännettynä blokkasi sen aukon, johon pyssykän toinen kahdesta kielekkeestä olisi pitänyt saada tungettua. Vääntelkääntelin niitä sitten uuteen uskoon niin, että sain palat kiinni ja pysymään kasassa - toivottavasti.



Ohje oli jostain kierosta syystä sitä mieltä, että RA:ta ei vielä ollut mitään asiaa kytkeä CT:hen, mutta minäpä moisesta ipityksestä viis veisasin ja kiinnitin ne silti. Kyllä, katsoin ensin ohjeesta, ettei mikään ollut tiellä. Tämä taas edesauttoi etenemisen tunnetta, kun koko robotti oli taas askeleen verran valmiimpi sen sijaan, että olisin odottanut toisenkin käden valmiiksisaantia ennen tätä toimenpidettä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti