20.3.2019

Torso mikä torso

Massakeskipiste

Koipien jälkeen luonnollinen seuraava kalikka oli lantiopala, joka Soundwaven vaihtoehtomuodon asettamien vaatimusten takia oli hassun ghettoblasterin nappisetti: eteen- sekä taaksepäinkelausnapit, suunnaton play-nappi ja stop/rec -painikkeet identtisillä merkinnoillä. Ehkä selviäisin tästä epätarkkuudesta.



Lantiopalan jälkeen rakensin rintakehän eli käytännössä kasettikotelo-osuuden. Jotenkin nuo MEM-sarjojen "tää ohut rimpula tulee tohon roikkumaan millin päähän kaikesta muusta näiden toisten rimpuloiden erottamana"-jutut ovat aina vääntyneet luokille omissa hellissä kätösissäni.


Jotenkin näitä pikkulootia kasatessa tuntui, ettei tämä nyt oikein edennyt yhtään mihinkään. Sitten pääsin latomaan moduuleja slotteihinsa niin johan tuo kaveri valmistui silmissä. Kasarityylin kulmikkuuden ansiosta jalkojen, lantioboksin ja kasettilootan yhteenliittäminen oli helppoa ja ripeää, pienet 45-asteen kulmat eivät hidastaneet hommaa.


Katsokaa nyt, kaverihan oli jo ihan tunnistettavissa! Ei tästä puuttunut enää kuin kädet, pää ja olkapäällä keikkuva tiesmikälie. Kohta valmista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti