11.5.2022

Perustähden metalliefektit

Asemetallia!

Kaikki metalliosat maalattiin tykkimetallilla (VMA 71072 Gunmetal), kun teräs ja kromi olivat vähän turhan räikeät. Kaikki tietysti litkutettaisiin, mutta gunmetal on ollut uskollinen ja toimiva valinta, ehkä nimensä takia näissä touhuissa.

Timber Wolf

Klassikkovempain oli aika helppo: käsien ja torson lasertykkien kärjet ja yllätysvetona LRM-20 -lavettien etupinnat. Nyt en ruvennut maalailemaan niveliä sen kummemmin metallisiksi, ei ollut sellainen olo.



Nova

Kaksitoista medium laseria käsissä. Alfaiskujen aatelia hullulle taistelijalle.


Executioner

Executionerin LLas ja Gaussikanuuna olivat nekin kovin simppelit maalattavat. Eipä sillä että mallikaan olisi koskaan ollut minusta kovin innostava, ehkä syy oli tuossa humanoidimuodossa.


Adder

Kaksinkertaiset tähtäintietokoneeseen kytketyt ERPPC:t ja kiinteä liekinheitin eivät kaivanneet kamalasti maalia, vallankin kun lieskaria ei oltu kai sen kummemmin mallinnettu. Ainakaan se ei pistänyt silmiin.


Grendel

Grendel oli jotenkin kivempi maalattava, oikean torson SSRM6 sai saman käsittelyn kuin Timber Wolfin LRM-lavetit, käsien ER Laserit maalailin fiiliksen mukaan. Jotenkin tuo oikean käden ERLL muistutti enemmän AC:ta, mutta kukas minä olin designereille kuittailemaan.


 

Elementaalit

Elementaaleilta maalasin metallisiksi oikean käden fikkarit ja vasemman käden kourasta raatelukynsien kärkiä. Pienet voimapanssarien valtiaat eivät paljoa tarvinneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti