25.8.2022

Tusinamutina

Mitäpä tähän enää sanoisi, mitä ei olla yleisellä tasolla kummasteltu silmät pyöreinä jo moneen kertaan näinä vuosina? Tuskin mitään uutta ainakaan, samaa vanhaahan minä jaarittelisin krematorioon asti, jos annettaisiin.

Viimeisin vuosi

Tuo Takomin 1:35 Königstiger sisätiloilla söi ihan luonnollisesti aivan naurettavan paljon aikaa, joten sen valmistuttua mikä tahansa projekti oli salamannopea. Vetäisin muiden tekeleiden sekaan välipaloiksi Lego-rakennelmia sitä mukaa kun niitäkin tuli kohdalle, ensin Darth Vaderin meditaatiokuulan ja sitten silmät kiilluen odottamani Optimus Prime.

Jotenkin ajattelin että BattleTech-miniatyyrit olisivat todella nopeita, mutta sainhan minä niihinkin aikaa uppoamaan. Oli kyllä kivaa testata jotenkuten onnistuneesti uusia temppuja, kuten liekkiefektejä ja kuumuusvääristymiä.

Ihan äsken valmistunut, jos sitä termiä nyt sopi käyttää, ensimmäisenä ihan penkin alle mennyt Metal Earth Modelsin malli oli kyllä vuoden tai vuositusinan aallonpohja. Näitäkin rävellelmiä piti tapahtua, että hyvä fiilis ei päässyt nousemaan päähän kaiken muun pahan lisäksi :D Ei sillä, Königstigerkään ei ollut täydellinen mutta ei sentään noin hankala.


Olin luottavainen siihen, että seuraavat projektit tulisivat olemaan parempia ja yleisesti nopeita, ennen kun hyppäisin taas pidempää sitoutumista vaativaan mallisarjaan. Luottavainen mutten ylimielinen, toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti