24.8.2022

Projekti V/22

Sotasaalis-Shilone


Minulle Shilone oli tutuin Blood of Kerensky - Lethal Heritage:n sivuilta. Phelan Kellin rasalhaguelainen tyttöystävä Tyra Miraborg töräytti rampautetun ja Stackpolettavan hävittäjänsä susihukkasten lippulaiva Dire Wolfin keulasta sisään paukahtamaan Radstatin kiertoradalla. Samalla vaivalla kun Smoke Jaguarien Leo Showers heitti veivinsä, susiklaani Ulric Kerensky ja Phelanin verivihollinen Vlad olivat myös kipata. 

Vaan ukkelitpa tunnetusti selvisivät sitten, Tyran tekosten johdosta Klaanit palasivat kotimaailmoihinsa vähän neuvottelemaan ja valitsemaan uutta ilKaania Leo Showers'n tilalle. Nappulan mukana tullut kortti tökki puolihellästi harkitsemaan 1st Rasalhague Drakøns -värikaaviota ja nimenomaan kapteeni Miraborgin koneyksilöä.

Siniharmaa perusväritys punaisilla korostuksilla. Ei kuulostanut kovin kurjalta. Fanihenkilöily ei tosin innostanut, mutta myönsin kyllä että Camospecs-video sai yksikkövärit toimimaan aika kivasti. Ainahan koneestaan voisi tehdä vaikka siipihenkilö Anika Janssenin oman sotakoneen, jollei muuten niin vaihtelun vuoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti