22.11.2012

Kalusteita

Innolla sisustamaan

Päätin, että pistän valtaosan miehistön tiloista ensin kasaan ja roimin siihen päälle valkoisen sisätilamaalin. Lopuksi sitten pääosa sisäkalusteista eli ammusräkit murkuloineen ja muine oleellisine romuineen. Taas päästään jännäämään, olenko onnistunut arpomaan rakennus-maalausjärjestyksen fiksusti vai meneekö metsään. Ajoittain ongelmat ovat omiani eli kukaan muu ei edes huomaa niitä, mutta jos itse tiedän, että jokin on vinossa, jää se kaivelemaan.

Telakoneisto

Telapyörien, jousitusroippeiden ja vastaavien kanssa ei huvittanut säätää juuri nyt, joten jääköön se myöhemmäksi. Tämä vekotin tehdään pääsääntöisesti kovasta ytimestä kohti ulkokuorta ja sen ohi. Eikä tuossa ulkopinnassa mitään kovin kummallista ole tehtävänäkään, väripinta näyttää olevan tummanvihreä matkustajien passinmyöntäjävästä riippumatta.

4 kommenttia:

  1. Valkoinen sisämaali? Tarkoitat kai siis sävyjä RAL1001 Elfenbein ja RAL9005 Grauweiß (nykyään kait Bundeswehrillä käytössä lähinnä 1001:tä vastaava RAL9001 Cremeweiß) joista kumpikaan ei ole täysin puhdas valkoinen, vaan ns. luonnonvalkoinen, kellertävä tai harmaa sävy (Tamiyan värikartassa esmes XF-57 Buff, XF-55 Deck Tan, XF-12 JN Grey alkaa olla jo rajatapaus). Nill nill.

    VastaaPoista
  2. Off-white :P Se, minkäsorttinen "melkein valkoinen" on ollut brittisioilla käytössä, onkin taas varmaan oma sotkunsa. Vähän niinkuin se Oikea neukkulanvihreä ;)

    VastaaPoista
  3. Järkyttävää - tajusin vasta nyt, että kokoat brittivekotinta, olin niin saksalaisfiksoitunut :p

    Mutjoo, luonnonvalkoinen on jälleen kerran näitä "on oikein, jos siltä tuntuu" sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sakemannifiksaatiossa ole niin mitään väärää 8) Vaan vaihtelua pitää olla välillä vaikka tämänkin olisi voinut väkertaa sotasaalisvehkeeksi.
      Eivätkös nämä värit aina ole, loppujen lopuksi? ;)

      Poista