11.1.2013

Oma koodailuprojekti, osa V

Pikkumuutoksia sinne tänne

Saavutukseni näiden viikkojen aikana ovat aika vähäiset, kiitos vajaan kolmeviikkoisen loman ja kaiken muun pienen. Koetin vähän sörkkiä 'roidien törmäilyä siten, että massaerolla olisi vaikutusta - isompaan törmääminen vaikuttaa siihen isoon kiveen vähemmän kuin pieneen jne. Viilailuahan tuo vaatii, mutta on askel vähän normaalimpaan suuntaan. Nyt megamurkula ei lähde kiitämään tuhatta ja sataa kun pikkumurikka kolahtaa siihen. Ja jos oikein hassusti käy, se halkeaa kahteen suureen murikkaan.

Huvikseni kokeilin väkertää vaaleansinisen gridin taustalle. Ikäänkuin koko roska olisi tuherrettu ruutupaperille. Ehkei se toimi niin hyvin. Katsotaan nyt.
Raapusteluefektin tavoittelua


Sataa sataa ropisee...

Samoin pykäsin kevyen planeettaluokan. Ruudulla se on ympyrä ja taustalla sillä on myös nimi, massa, populaatio sun muuta epäoleellista. Kun kivet kopsahtelevat tonttiin, populaatio vähenee niin kauan kun sitä vielä on. Yllättävän hauskaa tuotakin oli testata :P
Candyland II


Paukkuraudat, kuolemansäteet ja n-vaiheiset raketit ovat tietysti vielä vain ideatasolla. Aloittelin tuossa ennen lomalle lähtöäni risteävien janojen tutkimista mutten päässyt puusta pitkään. Vielä.


Muu touhu

Ensi viikolla saattaisin ehkä ehtiä tuon tankinkin kimppuun, jos kaikki muu kiirus sallii. Sekin on ruvennut vähitellen taas kuumottelemaan, usean viikon tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti