31.1.2013

Pommiräkkejä

Tästähän jäi osia yli...

Viikon saavutukset ovat taas pienet mutta sitäkin valtavammat. Sotkin vähän lattioita, jotteivät ne näyttäisi ihan neitseellisen valkoisilta, mikä ei oikein sovi paskaiseen sotakoneeseen. Kohelsin vähän noiden ammustelineitten kanssa mutta siitä huolimatta päätin, etten lähde tunkemaan kaikkia 32 tuubia ohjeessa tarjottuun tapaan. Syy? Tekele näyttää vähän vähemmän lavastetulta, kun kaikki ei olekaan täynnä tai muuten tiptop-kunnossa.

Kikkakeppostelua

Muistelin jostain lukemistani, että teipinpätkistä saa käteviä syöksyvöitä piloteille. Sovelsin ideaa vähän omaan käyttööni sopivammaksi. Siispä saksin erilleen muutaman pätkän maskausteippiä ja viipaloin ne pituussuunnassa skaalaansopivampaan leveyteen (fiilispohjalta). Huitaisin ne jotenkin noiden putkien yli ja huljuttelin Devlan Mudilla vähän vähemmän räikeiksi. Ne ovat olevinaan kuormansidontaliinoja. Minkäänsorttisia lukkoja tai klipsuttimia en sentään keksinyt askarrella...




Ei se minusta ihan karmealta näyttänyt.

2 kommenttia:

  1. Oliko 17-naulaisessa muka raskaan tykistön tapaan toisistaan erilliset "hylsyttömät" (materiaali palaa täysin) ajopanokset ja taistelukärjet? Koska minun silmääni nuo noilla maaleilla näyttävät nimenomaan joiltain ajopanospusseilta (elleivät sitten ole vielä jokainen kranaatti erikseen säilytyslieriössä, minkä ei luulisi nopeuttavan lataamista). Minä kun luulin, jotta tuon kokoista murkulaa ammuttiin vielä kokonaisena kranaattina niin, että hylsy vain kolisi lattialle kun vedettiin liikkuvat taakse. Ainakin Wikipedia tukisi vieläpä tätä luuloani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sisärungossa jemmassa olevat näyttävät olevan suojatuubeissa, mutta patruunalaukauksia nuo minusta ovat. Ei tuollaisissa mehupilleissä vielä mitään erillisiä kranaatti + kartussiyhdistelmiä panospusseineen vielä ole. Tornin puolella on sitten myöhemmin nähtävissä ihan ampumavalmiita a-tarvikkeita.

      Poista