14.5.2013

Valmista: projekti III/12

Loppumutinat

Valmista tuli Uuteenkin Seelantiin, vihdoin viimein. Viimeistelevänä silauksena töpöttelin Tamiya Weathering Master -setistäni sinne sun tänne vähän "mud" -pigmenttiä alarunkoon, "sand"-putua yleisemmin ja melkeinpä kaikille keski- ja ylemmille pinnoille "dry sand"-varianttia. Jotenkin tuo tuntui paremmalta idealta kuin koko romun litkuttelu kauttaaltaan.
Aikamoinen aika tähän tekeleeseen vierähti, jos silkkaa kalenteria katsotaan. Työtunteina taas malli on ihan siitä kevyemmästä päästä, vaikken tälläkään kertaa osaa vetää hatusta minkäänlaista numeroa. Jos sovitaan, että enemmän kuin yhdeksän mutta vähemmän kuin kaksikymmentä neljä. Tuo lienee ihan tarpeeksi lähellä todellisuutta. Joskus varmaan pitäisi kellottaa aika edes vartin tarkkuudella ihan vaan testimielessä.

Loppukuvat

Tuossapa noita, erinäisistä kuvakulmista, erinäisillä asetuksilla. Taustalla taas vaihteeksi pahvilaatikoiden ja työtilan asemesta Battletech-kartta. Valinnasta saa valittaa, valituksen vaikutuksia ei luonnollisestikaan taata.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti