11.12.2013

Hyvin pieniä fiksejä edelleen

Joulukuu ja kaikki muu sekalainen touhuaminen eli muut projektit ovat syöneet 'Mechienfiksailulta resursseja. Samoin inspiraatio on ollut jostain syystä matala tämän touhun kanssa, joten nuo muut ovat myös päässeet rohmuamaan aikaani. Pääasiassa olen sivistänyt itseäni Alex Dentonin seikkailuilla tai pyöritellyt PyCharmia, mutta siitä lisää parin viikon päästä.

Esimarssija eli koekaniini

Jadehaukkojen oma rynnäkkömechi, Turkina, jonka saatan pistää ryppään komentajan ajopeliksi, kaipasi siis lievää uudelleenmaalausta. Ongelma tämän ja sen ohella samassa sarjassa maalattujen 'Mechien kanssa oli siis käytetty vihreä (mustan päälle vieläpä) oli ihan liian tumma. Päälle piti siis vetää jotain ja valkkasin maalivarastostani Sick Greenin (Game Color 72029) ja rupesin sutimaan.

Turkina aiemmin


Turkina nyt




En muistanutkaan, miten kauheaa jälkeä olin tuon kanssa aikanaan tehnyt. Maalasin lähestulkoon koko rottelon päälle välittämättä ihan päättömästä kaavion irvikuvasta. Seuraavaksi vedän uuden naamiokaavion tuohon päälle ja korjaan loput jadekorostukset. Miksi en peittänyt niitäkin samalla vaivalla? No kun minusta torson Galaksitunnukset olivat niin hyvin onnistuneet, että niiden tuhoaminen olisi ollut suuri sääli.

Tämän miniatyyrin kokemusten perusteella jyrään nuo loput varmaan aikalailla samalla periaatteella. Kunhan tämä yksi saadaan alta pois ensin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti