14.1.2014

Ykkösprioriteetin yliajo työjonossa

Mutisen aina työjonollani ja sen FIFO-mallilla (first in, first out). Nyt tähän tehdään perin saksalaishenkinen poikkeus!

Uusi ykkönen

Joulun ja vuoden vaihteen lomalla sain lahjuksena uuden pienoismallin. Askissa on Academyn tunnukset ja lentävä potkurikone. Ja otsikon lukeneet arvannevat, että kyseessä on jotain todella kaunista, kun se kerran liihottaa röyhkeästi OmniMechien ja kahden panssarivaunun eteen ja nauraa mennessään.

Ju-87 G-1 "Kanonenvogel"



Tämän enempää en joutune selittelemään. Stuka on rumuudessaan ehkä kaunein lentokone, joka on planeettamme taivailla koskaan lentänyt. Siksi siis.

Ennen aloitusta joudun tosin varmaan katselemaan, saanko tuon kynäruiskuni toimimaan varaosaletkulla vai en. Tietysti voin aloittaa kasauksen ilmankin, mutta ainakin ohjaamo tulee vaatimaan maalipintaa aika pian.

edit: Korvasin hajonneen kumiletkunpätkän uudella. Uusi rööri on hippasen kookkaampi kuin entinen, saas nähdä, auttoiko tuo pään liekillä lämmittely pitämään tuon paikoillaan käytössä vai ei. Jollei toimi niin onpahan itselleni uusi (teko)syy investoida uuteen leluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti