7.9.2016

Kapun yksityiskohdat

Ihonvärivaivat

Aloitin ihon maalaamisen tälläkin kerralla sutimalla kaiken ihopinta-alan suklaanruskealla (VMA 70872 Chocolate Brown). Sen päälle maalasin kohtuullisen roimalla otteella tummaa ihonväriä (VMC 70927 Dark Flesh) ja lopuksi vähän kevyemmin, mutta en vieläkään järin kuivalla sivelyllä vielä keskisarjan ihonsävyä (VMC 70860 Medium Fleshtone). Tämä resepti toimi Deutsche Afrika Korpsin ukkojen kohdalla hyvin, niin miksi ei nytkin?




Olin innostunut antamaan ukolle valkean villapuseron, joka toisi vähän lisävaihtelua muuten niin synkkään hahmoon. Ylipäätään käytin tätä kuvaa mielestäni mallikkaana lähteenä tähän ukkeliin. Ihan noin tuimaa ilmettä en kyllä saisi aikaan, mutta noin yleensä kuvatus oli oiva.


Mulkosilmäillen

Maalasin jannulle silmämunat, tökkäsin ei-arjalaiset suklaanruskeat silmät kulmiin ja onnistuin näin saamaan aikaan aika epäluuloisen ilmeen. Takkiin tökin em. esimerkkikuvan perusteella nipun kultaisehkoja nappeja (VMC 70878 Old Gold), joista kuvaan oli ehtinyt 6/8. Sen kummempia merkintöjä takissa ei sitten olisikaan.


Kotsa päähän

Seuraavaksi kävin hatun kimppuun. Maalasin sen lipan, alareunat ja otsalohkoon vähän suuremman ympyrän kaikki mustalla (VMA 71057 Black). Loput uudelleenmaalasin valkoisen pohjamaalin päälle valkoisella (VMA 71001 White). Hippasen myöhemmin tuhersin lipan etureunaan ja otsaosaan aiemmin mainitulla vanhalla kullalla jotain laakerilehtiä tai mitä ne ikinä olivatkaan olevinaan. Kokardin keskelle tökkäsin vielä valkoisen täplän, jonka sisään koetin ujuttaa vielä pienemmän punaisen (VMA 71085 Ferrari Red) täplän. Kotsan esimerkkiä katsoin taas yllättäen googlesta, pääasiassa tätä kuvaa.




Tätä kirjoittaessani huomasin, että olin unohtanut valtakunnankotkan koppalakin otsapuolelta, joten se tulisi lisätä ennen pitkää. Olin myös mietiskellyt, että koettaisin tehdä jotain sänkiefektiä ukon leukaperiin, mutta en ollut ihan varma, tohtisinko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti