24.4.2017

Model Expo 2017

Messukeskuksesta moi

Jokavuotiset pienoismallimessut (ja ties mitkä muut) olivat taas edellisviikonloppuna. Tällä kertaa visiittini oli tavallista lyhyempi, kiitos kolme päivää vanhan projektiassistenttiehdokkaan. Projektiassistentti itse taas oli kovin malttamaton, joten oma ihastelu- ja kummasteluosuuteni jäi vähän läpijuoksumaiseksi.

IPMS - Finland

Alkuperäinen ideani oli viedä tuonne peräti pari mallia ihan huvin vuoksi, mutta kuten tuosta johdannosta ehkä saattoi arvata, suunnitelmat ottivat ja muuttuivat vain paria päivää aiemmin. Olisinko tohtint laittaa ne ihan kisaankin mukaan enkä vain kuvasarjan loppupäässä näkyvään display only -luokkaan? No mikä jotten, enemmän vaihtelua ihmeteltäväksi ja naureskeltavaksi.

Taisin pyöriä näitä läpi vähän hassuun suuntaan, mutta minkäs teit, kun kädestä revittiin jatkuvasti. Lentovehkeet ovat aina olleet hienoja, enkä kehtaisi ikinä tuoda omiani rinnalle pällisteltäväksi.

Tuo B-17G oli ihan mielettömän iso. Tällaisessa nuo peilialustat olivat normaalia kätevämmät, minusta. En valitettavasti ehtinyt (saanut) kurkkia, oliko tuo millainen ikkunoista sisäänpäin katsottuna. Näistä kun näkee ajoittain jotain ihan pimeitä sisätilarakennelmia.Tämä Bf-109E "Musta 12" Lapissa -dioraama oli nätti. Mainittua lintua en sitten löytänyt kuvastakaan.


"Sotasatama"

Sarjistoimintaa! Kuvaus jäi kuvasta, ounastelisin tätä toteuteutuksi sarjakuvaruuduksi.


Tämä syksyinen miinanraivaustuokio oli Projektiassistentin suosikkidio.

Vaunu on aina ollut ruma kuin perkele, mutta nätisti se on taipunut malliksi.Kilpailun ulkopuolinen Display Only -kategoria
Kah, tutunoloinen pötkylä. Hassua nähdä veekakkosia muissakin kuin mustavalkoruutukuoseissa.

Palikkatakomo

Toki minä koetin käydä leego-osastonkin läpi. Tässä välissä assistentti oli entistäkin kiireisempi matkallaan kohti jotain, mikä pääsi jo unohtumaan. GBC-settiä olisin jäänyt tuijottelemaan paljon, paljon pidemmäksikin ajaksi. Kohteliaasti moduulit oli nimetty noin selvästi.

Kaupungista en saanut ottaa enää kuvia, pahoittelen. Se oli taas hullu kuin mikä ja se on aina oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti