13.11.2019

Isänpäivä 2019

20th Anniversary Edition Slave I

Erään syksyisen sunnuntaiaamun kunniaksi sain iskeä käteni laatikolliseen Legoja. Asiaankuuluvasti Slave I:n lisäksi askissa oli sekä itse Boba Fett että Han Solo ja jälkimmäiselle vielä karboniittilohkare. Lisäksi mukaan oli eksynyt myös pari ylimääräistä palkkista, Zuckuss ja 4LOM. Niin ja sarjan keräilykalikkana pienelle jalustalle aseteltava prinsessa Leia (Darth Vader tuli Sithin Kosto -paketista jossa oli All-Terrain Scout Walker tmv ja pari taisteludroidia, sen sain kesälä).



*rakentel*

Tuhrasin sunnuntai-iltapäivästä pari tuntia kun muilta askareiltani ehdin. Jälkikasvu ei innostunut tällä kertaa tarjoamaan apuaan. Tapani mukaan napsin jokusen pöljän kuvan, suunnilleen aina kunkin pussillisen jälkeen (setti koostui siis 8 pussillisesta palasia). Aluksen muoto paljastui pikkuhiljaa ja kuvista se ei ilmenisi, mutta vekotin painoi aikalailla.




Pois tieltä taiteltava swooshauskahva!







Valmis! Vähän harmillisesti tuota ei saa pysymään lentomoodissa mitenkään, sitä varten pitäisi varmaan rakentaa oma tekniikkalegopidike, jonka voisi kytkeä kätevästi aluksen pohjaan jemmattuun kahvaan. Jos minulla olisi enää ylimääräisiä tekniikkalegoja käsillä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti