24.2.2021

Pätkittäin koostettu: yläkeho

Pää ja torso

Bumblebeen rakentaminen alkoi kuuppaosastolta. Jotenkin tykkäsin ipanana enemmän Goldbugin päästä, mutta makuasioitahan nämä. Kuten aina, nämä kaarevat osat olivat hankalia saada kerralla oikein ilman mitään fiksua muotoonvääntämisalustaa.

Bumblebee: pää

Olkapääosasto oli sentään suoraviivainen ja pää istui hartioille kuin nakutettu. Tässä välissä ei vielä ollut huolta siitä, että ohjeet opastaisivat tekemään joitain asennuksia tarpeettoman hankalissa asennoissa. Vielä.

Bumblebee: pää hartioilla

Bumblebee: niska

Seuraavaksi asensin nuo puolikaaret kiinni ylätorsoon. Niiden muotoonsaaminen oli aika hankalaa, koska niitä ei pitänyt vääntää ihan ympyrälle, vaan vähän oudommaksi kaareksi. Onnistui se kumminkin, kuten seuraavasta kuvasta näkyi. Olkapäämodulit tulivat kiinni seuraavaksi, ne asettuivat kivasti kiinni paikoilleen kun nuo puolikaaret olivat jo nätisti poissa tieltä.

Bumblebeen olkapäät

Seuraavaksi kasasin selkärepun ja Bumblebeen rintakehän eli kuplavolkkarin matkustamon. Auton sivulasien raamit olivat ovelasti ulkonevia osia. Kaarevista osista ei tullut ihan täydellisiä, jälkikäteen katsottuna, mutta eipä niitä enää tässä vaiheessa voinut ruveta lisää runnomaan, olisivat vain hajonneet.

Bumblebeen selkäkalikka

Kuplarintakehä

Olin vähän huolissani siitä, miten saisin rintakehän kiinni ylätorsoon, joka tuntui vähän ahtaalta moisen asentelulle. Hyvin se silti asettui paikoilleen ja selkälevy putosi kuin palapelin pala konsanaan. Kivaa edistymistä, näihinkin meni sitten vain parikolme sessiota kaikkine keskeytyksineen.

Bumblebeen torso edestä

Bumblebeen torso takaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti