13.7.2022

Valmista: Projekti III/22

Optimus Prime

Kuten olen varmaan usein aiemminkin sanonut, en ole oikein koskaan ollut tarinoissa hyvisten kannustaja, vaan olen ollut jo melko pienestä pojanklopista pitäen "pahis tekee tarinasta mielenkiintoisen"-koulukunnan kannattaja. Poikkeuksia on tietysti ollut ja tulisi olemaan, yksi näkyvimmistä oli Optimus Prime.

Ei minulla ollut kamalan paljoa hyvää sanottavaa 80-luvusta, mutta originaalit Transformerit olivat ehdottomasti vaakakupissa siellä positiivisella puolella. SID-musiikin ja sen sellaisen lisäksi tietysti.

Ympäriämpärikierinpyörin

Ensin ne perinteikkäät pönötyskuvat eri kulmista. Olkaa niin hyvät:




Optimus-paran selkäpuoli oli tällaisenaan vähän vähemmän kuvauksellinen, joten löin hänelle rakettirepun selkään. Ei se mitään pakaroille tai käsien taka-alapinnoille tietenkään tehnyt, mutta piilotti sentään pään jemman.



Lisätarvikkeita

Pelkkä seisoskelu oli aika tylsää, joten nappasin pari kuvaa ioniläjäyttimen kanssa.



"Haluan, että sinä liityt Autoboteihin!"

Optimuksen kädet eivät ihan taipuneet avaamaan rintalokeroa. Näillä nivelillä myöskään johtajuuden matriksin pitely ei ollut ihan kaikkein uskottavimman näköistä.


Freightliner Fl86 

Optimuksen vaihtoehtomuoto Maassa oli Freightliner Fl86-rekka. Pariin ensimmäiseen kuvaan katon lisävalojen päälle oli jäänyt irtipudonnut 2x1 -laatta, minkä huomasin vasta kesken pyörittelyä.









Megatronin kanssa

Tietenkin minä napsin Optimuksesta kuvia MP-36 Megatronin kanssa! Nyt kun pääsin lavastamaan sekä kaksintaistelun Sherman-padolla pilottijakson kakkososasta (More than Meets the Eye, pt. 2) että Megatronin voitonriemuisen hetken Transformers-elokuvasta vuodelta 1986.


Luonnollisesti heidän piti nahistella myös Energon-kuutiosta, koska siitähän valtaosa parin ensimmäisen kauden jaksoissa oli kyse: energiasta. En ruvennut tunkemaan Soundwavea (kätyreineen tai ilman) tähän tilaan, siitä olisi tullut turhan sekavaa.

I would have waited an eternity for this. It's over, Prime.

Otan tämän kuvan aina uudelleen kun voin, seuraavaksi kun saan joskus vihdoin hommattua itselleni MP-44 v3:n. Kuinkas muutenkaan.

 

Metal Earth Optimus

Kaikkien muiden pakkokuvien lisäksi minun piti myös laittaa Lego Optimus Prime seisoksimaan Metal Earth Models Optimus Primen viereen. Mahdollisimman pitkälle samaan asentoon myös, koska eihän tässä muuten ollut järkeä.

Tai no, missä minun tekemisissäni on koskaan muka ollut järkeä? :p


 
 Kokoelmani on taas kasvanut ja parempaan suuntaan. Mitähän seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti