2.11.2022

Valmista: Projekti V/22

Draconis Combine - 5. Sword of Light

Hassu juttu, viimeksi tätä kuviota valmiiksi julistaessani sanoin, että näitä oli tehtävä lisää. Se oli reilut kymmenen vuotta sitten. Tässä on näemmä ollut kaikkea muuta mielessä, mutta olihan se hyvä tarkistaa mitä on joskus houraillut. Ja tottahan se myös oli, että kyllä viidennen valomiekan porukkaa sietäisi olla pari nelikkoa enemmän.

SL-17 Shilone



Rutinat

Kiva lisälaitehan tämä oli epämääräiseen BattleTech -kokoelmaani, mutta en oikein nähnyt tämän päätyvän ihan äkkiä pelilaudalle. Eikä edes sen takia, että edellisestä pelistä on kohta kymmenen vuotta, seuraavan elellessä jossain limbossa, vaan sillä ettei lentovekottimia ole käytetty. Zoom & Boom -metodin periaatetta pidemmälle en myöskään tietäisi miten näitä edes käytettäisiin BT-pelissä.

Maalattavana tämä oli kivan yksinkertainen ja tykkäsin siitä että sille oli oma ständi. Malli itsessään oli ihan eri skaalaa kuin pienenpienet Sabutai-nappulani, mikä oli maalaamista silmälläpitäen vain plussaa. Moottorihehku olisi voinut onnistua nätimminkin, mutta sitä varten olisin varmaan tarvinnut vieläkin pienempiä siveltimiä. Hauskaa oli kuitenkin ja se oli näissä pääasia.

Speksit 

65 tonnin painollaan Shilone kuului medium-painoluokkaan. Lentäviä vempaimia tasan yhdessä BT-pelissä käyttäneenä en tiennyt sanoa mitään sen kestävyydestä, nopeudesta tai ajoaineista vaikka niistä olikin Sarnassa merkinnät. Kyllä tällä yhden Sovetskii Soyuz -luokan raskaan risteilijän tiputti aktiivisista operaatioista, jos sen lensi komentokeskuksen ikkunasta sisään.

Aseistus

Väkivallan välineistä minä kommentoin jotain maalailuvaiheessa, mutta kerättäköön tähän selvyyden nimissä. Nokassa, ohjaamon alla oli yksi eteenpäin osoittava Shigunga LRM-20 -ohjuslavetti. Ohjaamon vieressä, toisen siiven taitteeseen oli asennettu suuri laserkanuuna (Diverse Optics type 10 Large Laser). Siipien keskikohdilla oli molemmilla puolilla yhdet keskitason lasertykit (Diverse Optics type 20 Medium Laser). Vasemman sivuvakaajan tyvessä lymyili yksi taaksepäin osoittava lyhyen matkan NCK "Thornbush" SRM-4 -ohjuslavetti.

Kuvat

Sekalaisia ja vaihteeksi sinitaustaisia lopetuskuvia tällä kertaa. Ehkä joskus pitäisi taas kaivaa oikea kamera näitä varten eikä vain kuvailla työpuhelimella?









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti