26.7.2023

Maskiteippiruljanssi

Naamiokuviosuunnittelua

Olin tehnyt kaikki tähänastiset OmniMechien naamiokuvioni käsin, nyt ajattelin kokeilla terävämpiä naamiokuvion rajoja maskiteipillä. Mietin jopa todella pienen hetken, josko kokeilisin pikselikuviota mutta se mikä toimi 1:35-skaalan raketinheittimessä ei ehkä toimisi 1:285-skaalassa ihan yhtä hyvin. Ehkä jättäisin tuon idean muhimaan jotain toista yksikköä varten ja pitäytyisin kutakuinkin yhdenlaisessa kuviossa Clusterini kanssa.

Vetäisin pätkän maskiteippiä leikkuualustalleni, silppusin siitä erinäisiä kolmioita ja liiskasin niitä mielestäni satunnaisesti ympäri Dire Wolfia.


 

Seuraavaa tai seuraavia varten halusin vähän enemmän pitkiä raitoja, enkä pelkkiä sirpaleita. Nappasin taas pätkän maskiteippiä ja leikkasin sen matala-aaltoiselle sinikäyrälle. Näitä käppyröitä pyörittelin ympäri Summoneria ja Mad Dogia, pätkin aaltoja lyhyemmiksi sitä mukaa kun tarve vaati.


Tässä vaiheessa sotakoneet näyttivät vähän puolikuoriutuneilta muumioilta.





Gargoylen maskaamiseen päästyäni ajattelin tehdä taas vähän erinäköisen kuvion ja tein pääsääntöisesti erilaisia kolmioita, suurempina kuin mitä Dire Wolfille oli tehtynä. Ajattelin että noin kolholle koneelle piti tehdä myös rujo sirpalekaavio.


 

Jälkiviisastelutuokio: tässä vaiheessa onnistuin unohtamaan, etten ehtinyt toisen sessioni aikana saada Hellbringerille maskattua enempää kuin toisen jalan alapuolen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti