2.8.2023

Viherrystä kahdelle ensimmäiselle Sakaralle

Oma sekoitus

Oliivinvihreä oli suoraan purkista ihan liian tummaa siihen nähden mitä kaipasin. Minulla nyt ei vaan sattunut olemaan sopivaa vaaleampaa vihreää, joten piti ruveta sotkemaan itse. Latasin kynäruiskun kuppiin Vallejon oliivinvihreää (VMA 71007 Olive Green) ja sitä vaalentamaan keltaokraa (VMA 71033 Yellow Ochre) sekä vähän Vallejon ohenninta.

Vihreä Dire Wolf

Dire Wolf oli näemmä jatkuvasti jonossa ensimmäinen, joten aloitin sen maalaamisella. Teipit pysyivät kohtuullisen hyvin aloillaan, mutta en ajatellut repiä hiuksia päästäni mikäli maskit vähän falskaisivat.


Vihreä Summoner

Summonerin maalaaminen meni samalla pöhinällä, jätin autokanuunan ja ERPPC:n putket vähemmälle huomiolle, metallisiksi nekin olivat päätymässä.



Teippien poiston jälkeen

Välituloksen nähdäkseni riivin Dire Wolfista maskiteipit pois. Jos ne eivät toimineet ollenkaan, halusin tietää sen samantien jotta voisin välttää ajan tuhlaamista tähän ideaan. Samasta syystä en sekoittanut vielä uutta vihreää kuivaharjaamista varten, vaikka tiesin että jos se tulisi tehtäväksi, teipeittä hommasta tulisi hippasen sotkuisampaa.







Aika tiukka kuvio, tuntui toimivan hyvin. Seuraavaksi hyppäsin Summonerin kimppuun, mutta sitä varten sekoitin nyt vähän vaaleampaa vihreää ja kuivaharjasin koko napin kauttaaltaan. Väri olisi voinut olla kyllä vieläkin vaaleampi, mutta kyllä tällä sai jotain korostuksia aikaan.

Kuivaharjattua

Kuten näistä kuvista näkyi, vihreitteni ero ei ollut mieletön, mutta kyllä sen erotti. En tosin hakenutkaan mitään sarjakuvamaista huippuerottuvaa kulmankorostusta. Muumioteippiensä kanssa Summoner oli vielä vähän oudon oloinen, mutta heti kun sain ne napsittua pois, sen olomuoto koheni huomattavasti.




Ehkä tämä oli se, miten minä olen näitä aina tehnyt, mutta kuvia katsellessa tuli semmoinen olo että "aina nämä ovat tämännäköisiä". Ei se minua häirinnyt, oli vain hassu huomata jonkunlainen taipumus tiettyihin muodonrikkomisideoihin. Tiukat rajat naamiokuviossa tuntuivat kyllä toimivan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti