4.10.2023

Heksalevyt ja kiiltolakka

Aloitin tämän session maalaamalla eri ohjaamolaseihin uudet valkeat täplät. En ottanut niistä erikseen kuvia, ne näkyisivät kuvissa muutenkin.

Likaisia ruskeita

Maalasin kuivuneen akryylimutakokkareiston päälle ensimmäisenä likaa (VMA 71133 Dirt) ja se sai yhdistelmänä kaikki heksapohjat näyttämään siltä kuin 'Mechini olisivat tarpomassa koirapuistossa. Maalasin vähän erilaisella painotuksella päälle puunväristä maalia (VMA 71077 Wood), mikä ei sanottavasti parantanut tilannetta. Jonkun ajan maalin kuivumista odoteltuani litkutin alustat ruskealla (VMW 76513 Brown). Aika ällöttäviä näistä tuli, mutta mutapohjaa minä olin tekemässäkin. Ehkä tuohon voisi vielä myöhemmin sotkea vähän akryylivettä tai jotain.

Pienenä lisädetaljina maalasin vihdoin Summonerin LRM-15 -lavetin päältä nuo putkennäköiset osat kuminmustalla (VMA 71315 Tire Black). En suinkaan sen takia että ne olisivat olevinaan kumia vaan sillä että erottuisivat jotenkin naamiokuviosta ja muusta miniatyyristä, mutteivät hyppäisi silmille.

Kirkas lakka !lasipinnoille

Käsittelin kaikki ohjaamoikkunat ja energia-aseiden linssit kirkkaalla lakalla (Vallejo 70510 Gloss Varnish). Tuikut tarvitsisivat ainakin kolme kerrosta lakkaa, ohjaamot tulisivat pärjäämään yhdellä. Tässä välissä ehdin tietysti tehdä vain yhden kerroksen, koska niiden pitäisi antaa kuivua päivän verran per annos.

 

Nämä viisi olisivat aikalailla kasassa nyt. Lakkaleikkiin menisi vielä pari päivää mutta aktiivisessa ajassa se ei olisi edes maininnan arvoista.

Tässä vaiheessa jäljellä oli enää heksapohjien reunojen maalaus, voisin maalata etureunoihin jadekorostuksen (merkkaamaan sitä mikä oli "eteenpäin"). Saattaisin huvikseni testata, miltä tumma teräs -pigmentti näyttäisi tämän mittakaavan palikoissa, noita harmaita metallimaisia paloja kumminkin oli jokunen testialustaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti