9.10.2024

Projekti V/24

Lego 10338

Pari vuotta Optimus Primen jälkeen seuraava Transformer-lego julkaistiin tänä kesänä. En ollut tästä ollenkaan niin riemuissani (Goldbug-versio oli jostain syystä sydäntäni lähempänä) joten en myöskään ennakkotilannut sitä heti ensimmäisenä tekonani.

Puoliso muistutti, että jos tuo myy hyvin niin ehkä niitä tulee vielä lisää. Oli se sitäpaitsi silti oivallinen kaveri, joten en pistänyt hirveästi itselleni kampoihin kun törmäsin Verkkokaupassa lootaan toissaviikonloppuna. Tämän takia emme vielä päässeetkään 1940-luvulta 3050-luvulle ilman kevyttä välipysähdystä.


Bumblebee

Kasausoperaatioon meni hyvä pätkä toista tuntia sinä samaisena sunnuntai-iltapäivänä. Muu perheyksikkö katsoi piirrettyjä kun minä istuin pöydän ääressä leegoilemassa ja myhäilemässä.




Kattoon sai laittaa joko Autobot-tunnuksen tai jättää sen litteäksi keltaiseksi 2x2-levyksi. Valkkasin tunnuksen.



Rekisterikilpiä oli tarjolla kahta vaihtoehtoa, valkkasin vuosimallia 84 esittävän ensimmäiseksi käytettäväksi. Toinen jäi varaosalootaan.

Vasempaan keulanpuoleenkin sai taas valita tunnuksen ja keltaisen levyn välillä. Ei minulla ollut erityistä tarvetta säästää tunnuslevyjä, joten laitoin senkin paikoilleen, ihan sarjisfiiliksenkin takia.

Tuulilasin takaa kurkki kimalainen. Automoodissa rokkikoneilta vaikuttava palikkapatteristo olikin robottitilassa rakettireppu suuttimineen. Sitä en suoraan muistanut 80-luvulta, mutta väliäkö sillä.


Volkswagen Type 1

Hieno kuplavolkkarihan siitä tuli!



 

Robottimuoto

Aika pienellä vääntelyllä ja kääntelyllä kuplavolkkarista kuoriutui ulos myhäilevä robotti. Ohjeissa jalkojen ja torson kulmaa teroitettiin erillisillä kuvatuksilla ja syy selvisi kun robottia seisotti pöydällä: tikkusuorana se olisi kaatunut mekaaniselle nenälleen kuin scraplet-tartunnan saanut.



Kai minulla olisi vielä parille tilaa hyllyillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti