27.5.2011

Piskuisten aavikkoyli-ihmisten detaljointia

Jatkoin äijäparkojen kanssa puljaamista samoin tein, takit olivat vähän tylsiä sellaisenaan joten kuivasivelin niitä housujen maalaamiseen käyttämälläni Iraqui Sandilla. Liian yksisävyisenä noista tulee ihan liian tylsän näköisiä, pienikin tuontyyppinen auttaa detaljien esiintuomisessa roimasti. Vaan hittoako minä itsestäänselvyyksiä jorisemaan, asiaan!

Kun viimeksi jätin natsieni ihoalueet suklaanruskeiksi, sudin nyt niiden päälle melko vapaasti Vallejon medium skin tonea siten, että syvimmät uurteet jäivät edelleen ruskeiksi. Tämän jälkeen highlightasin korkeimmat kohdat, kuten nenät, otsat, poskipäät, leuat, korvat ja sen sellaiset pään osat sekä käsistä oleellisimmat edelleen Vallejon dark skinillä (kosmisesti dark skin on vaaleampi väri kuin medium skin tone, lienevät vaan eri väripaletista). Rupesivat näyttämään ihan ihmishahmoilta vihdoin.

Nuttujen kanssa puljasin seuraavan illan. Teemana oli vöiden, pistimien ja erinäisten koristeiden kanssa puljaaminen. Vyöt maalasin taas suklaanruskealla, vesipullojen ja parin pakin(?) hihnat tosin mustanharmaalla pienen vaihtelun takia. Erisorttiset vyönsoljet (ja tetsarin selkälenkin) sipaisin metallivärillä ja tässä jossain välissä litkutan niitä vähän, etteivät olisi ihan noin kirkkaita. Olkaläpyskät sutaisin vihreällä, jalkaväestä kun on kyse ja reunat korostin valkoisella. Päätin sitten, että tuo kiikarihemmo on vänrikki ja sohin pienet täplät noihin, mutta menivät liian keskelle kun en taas tarkistanut ennen koheltamista. Ehkä lisään toisen täplän ja ylennän jannun lutiksi niin olen taas oikeassa...


Uskaltauduin myös maalaamaan silmämunat ja iirikset äijien silmäkuoppiin. Kiitokset taannoisen synttärilahjasetin, jossa tuli parin karvan 5|0 detaljisivellin, kaikki meni oikein nappiin ilman sotkua tai kiroilua. Tästähän voisi melkein innostua.

Innostuinkin. Jatkoin sairasta yksityiskohtien lisäysyritystäni kypärien kilvillä. Toiselle ohimolle piti tulla jonkunsorttinen hopeinen natsikotka mustalla kilvellä ja toiselle ohimolle taas mustapunainen kilpi, jonka halki kulkee valkoinen raita. Ihan hyväksyttävän näköistä jälkeä tuli:

Kaiken kuivahdettua hippasen verran iskin äijille kypärät päähän ja testasin, miten ne saisi ehkä poseeraamaan sitten kun on valmista. Parin pyssykän kanssa tulee kyllä olemaan ongelmia, ehkä joudun repimään käden, pari irti vimmaisen Wookieen lailla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti