19.1.2011

Teippiä perkele!

Aloitinpa sitten uuden naamiointiyritelmän. Ensiksi silppusin maskiteipinpätkiä kapeiksi kaistaleiksi, joita sitten läiskin mukavan näköisin välein pitkin kilvenkappaleita ja tuota kuljetushäkkyrää:

Sen jälkeen teippailin joka toisen välin piiloon ihan vain välttääkseni sen, että maalia tulisi liian paksulti ylimääräisiin paikkoihin. Jäljellejääneet pinnat maalaasuhautin vihreällä.


Yön yli kuivuttuaan revin edelliskohdan teipit mäkeen (näytti ihan jännältä jo tuossa vaiheessa) ja maskasin vihreät alueet piiloon. Toisessa lokasuojassa oli käynyt käpy ja teippi onnistui viemään pätkän maalia mukanaan:

Seuraavan yön jälkeen irroittelin loputkin teipit pois ja kummastelin lopputulosta. Aika ovela efekti, mitä tuosta vasemmanpuoleisesta lokarista joutuu korjaamaan aika ison osan. Mitä olenkaan sitten tehnyt väärin juuri tuolla nimenomaisella sektorilla? Tuo on vallankin omituista, koska kaikkialla muualla tuota mallia teippi lähti irti kiltisti, eikä missään muualla ollut ongelmia.

Pienestä epäonnesta huolimatta tuohan onnistui aika hyvin. Värisävyjä voisi ehkä miettiä jossain välissä, tuo kun näyttää joltain bambumetsän efektiltä enemmän kuin keskeisen Euroopan pusikolta. Tai no, ehkei tuota huomaisi omassakaan lähimetsikössä. Joutuuhan tätä kumminkin vielä säistämään ja kaikkea, ehkä tuo vielä asettuu.
Lopullisestihan tämäkin selviää sitten, kun koko roikale on yhdessä nipussa eikä osina ympäri pöytiä. Siihen menee varmaan taas pari lisäpäivää. Tai pari tusinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti