6.1.2011

Uusi vuosi, lisää tekemistä

Vuosi vaihtui ja loma loppui.
Matkalaukutkin tulivat vihdoin perille asti arvokkaine sisältöineen tänä yönä, vain kolme vuorokautta meidän jälkeemme. Taas.

Espanjanpukki toi sentään jouluna pari uutta mallia, toinen on Revellin X-Wing easykit, joka ei virallisesti vaadi maalia tai liimoja. Saas nähdä, millainen sekin on. En ole ennen terroristien laitteita tehnytkään, olen pysynyt Keisarillisen Lain oikealla puolella. Vaan mistäs pukki tuon olisi tiennyt? Eikä tuo haittaakaan, rakentelu on kivaa.

Toinen taas on Tamiyan SdKfz 251/1, muutaman äijän kera. Niitä varten piti sitten hommata maaleja, että saa ihon maalattua, vanhat Citadelin litkut kun ovat kuivuneet vuosia sitten. Luotan vakaasti siihen, että Tamiyan puolitelavaunu on mukavampi rakentaa kuin taannoinen Panzerwerfer. Olisikohan ollut Trumpeterin tai Italerin laite ja karmea sittenkin.


Pistin toki Hobby Link Japaniin tilauksen vetämään, eikä sitäkään ole tullut mietittyä kovin pitkään. Ehkä vain toista vuotta. Macrossista rakkaaseen BattleTechiini 1:1 kopioidut Marauder ja Warhammer mittakaavassa 1:100 ovat siis tulossa työlistalle, kunhan joku saa ne postiin.

Toki nuo OmniMech-minitkin pitäisi tehdä valmiiksi, ne ovat olleet kohta kaksi vuotta tekeillä. Jostain naurettavasta syystä en ole saanut aikaan. Uudet dremelinpalatkin odottavat töihinpääsyään. Kyllä tämä tästä vielä...

Eipähän lopu tekeminen kesken :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti