24.7.2011

Marauderin detaljointia

En sitten malttanut odottaa edellispostauksen julkaisua pidempään kun jatkoin jo logojen parissa. Galaksilogo oli jo paikallaan, joten muutama Klaanilogo ja vaunun numero piti ainakin saada sopimaan johonkin. Pienen käsissäpyörittelyn jälkeen päätin, että torson kylkiin tulee yksi per puoli ja vasempaan jalkaan yksi. Numero, joka sekin piti ensin vetää hatusta, tuli loppujen lopuksi oikeaan jalkaan ja sielläkin takaosaan.
Sakaratunnusta (mikä tahansa Sakarasta 1 Sakaraan 5) tai pilotin arvomerkkiä en taida ruveta sentään miettimään :)

Klaanilogon maalaaminen vapaalla kädellä oli toki huomattavasti helpompaa näin ison skaalan malliin kuin piskuisien peliminiatyyrien kylkiin. Luonnollisestikaan räpellykseni ei ole verrattavissa 1:1 oikeaan logoon mutta minusta se on ihan tarpeeksi selkeästi tunnistettavissa ja juuri siihen pyrin. Enkä minä taidottomana osaa piirtää tuota(kaan) yhtään missään skaalassa muutenkaan, joten tämähän menee ihan hyvin näinkin ;)

Oikea kylki

Pyrstö numeroineen

Vasen kylki

Nokkaosasto, linssitkin ovat paikoillaan

Testasin myös tuohon katolla majailevaan AC:hen Tamiyan Burnt Carbon -pigmenttiä. Kai se siihen sopii. Tässä vaiheessa jäljellä on lähinnä käsien lyöminen paikoilleen ja siinäpä se kutakuinkin sitten onkin. Saas vaan nähdä, maltanko tehdä sen loppuun ennen Warhammeriin siirtymistä...
Nerokkaasti valoa vasten kuvattuna taas, mutta ehkä tuo putken suuaukko näkyy jotenkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti