28.7.2011

Marauder IIC- custom-variantti


Koetan pitää BT-rakennelmani wysiwyginä, joten jouduin vähän arpomaan tuon laitteen speksien kanssa. Ongelmana oli lähinnä, josko haluamani romu sopii oikeasti laitteen sisään vai ei. Aiemminhan olen höpissyt sekä käsiin nakatuista ERPPC:istä, MPLasereista sekä katolla kurkkivasta AutoCannonista (sen suuremmin välittämättä, onko kyseessä normaali AC vai Ultraversio, LBX:ksi en sitä ole koskaan miettinyt, joten se voidaan sivuuttaa suoraan. Niin ja ne Jump Jetit mainitsin ainakin viimeksi.

Näillä lähdettiin, lopputuloksena kustom-variantti Marauder II C:stä, mikään virallisemmista kun ei sopinut rakennettuun malliin. Jotain tällaista siitä sitten tuli lapulle:

Mass85 tons
Tech/EraClan / 3055
ConfigBiped 'Mech (Level 2)
Movement4 / 6 / 2
Internal structureEndo Steel (130pts)
Engine340 Fusion
Heat Sinks21 Double
ArmorFerro-Fibrous (221pts)
Weapons & Equipment

TypeLocHeatAmmo
ER PPCRA15-
Medium Pulse LaserRA4-
ER PPCLA15-
Medium Pulse LaserRA4-
Ultra AC/2CT145
CASE
Standard Jump JetRL
Standard Jump JetLL
Combat Heat43 (42)
Tonnit tulivat helposti täyteen mutta Critical Slotteja taisi jäädä kahdeksan tai yhdeksän yli. Viimeiset tonnitkin taisin kuluttaa UAC/2:n lisäammuksiin ihan vaan kaiken varalta. Toki UAC/5:kin olisi mahtunut, mutta jostain syystä /2 näytti kiehtovammalta. Ehkä se johtuu ihan silkasta kantomatkasta, näin tuo pelaa ehkä jotenkin noiden ER PPC:iden kanssa.
Lisäyksityiskohtana siirsin yhdet kaksinkertaiset HeatSinkit käsiin, yksi kummankin ER PPC:n taakse, niin kuin ne ovat mallissakin. Jetit eivät tosin sopineet torsoon joten jouduin alistumaan kohtalooni ja pudottamaan ne jalkoihin. Aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa.

Kiehtovaa, eikö totta? Tuolla voisi koettaa pelatakin joskus, selkääni minä saan aina oli alla mikä tölkki tahansa. Ehkä meikäläisen "hakkaa päälle"-pelityylissä olisi korjattavaa? Toisaalta, se tuntuu enemmän ClanLike-tyyliltä kuin varovainen ja varman päälle pelaava. Pääasia, että on mukavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti