7.7.2011

Se aika lomien välissä alkoi taas

Lomareissu oli ja meni, avoppilamatkalla mukaan tarttui taas tuliaisia, kuten hyvältä matkalta pitääkin. Marauderin fiksaamiseen ja Warhammerin kanssa samojen ongelmien ehkäisemiseen setti Tamiya Puttya ja 0,5mm styreenilevyä. Testasin toki tuossa toissailtana, josko ruman kohdan päällelitkutus auttaisi. Ei auttanut.
Otan sitten ja pistän muutaman palikan kokonaan uusiksi, mitä muuta minä tuolle enää keksin? Ehkä läiskäisen pätkät muovia torson & tykkipodien arpia jemmailemaan. Kattoo ny, mutta niin kauan kun sää pysyy helteisenä ja kalenteri arjessa, en taida jaksaa spraymaalailla muutenkin jo kuumalla parvekkeella ilta-auringossa.

Uuttakin piti tietysti hommata, eihän tämä muuten ole kivaa. Yhdessä kaupassa silmiin iski Kugelblitz-malli, mutta halusin tukea suosikkilelukauppaani Gijónissa (Capua Hobby's) niin jätin väliin. Tässä aikojen saatossahan olen kyhännyt nyt erilaiset Tiikerin päävariantit, joten seuraavana vuorossa ovat Pantterit, ainakin Panther ja Jagdpanther, joka nyt päätyi TODO-jonon hännille.


Tämän hetken ideana on vetää kolmivärikamon päälle kevyt kenttäwhitewash, niin kuin vanhalle Leevillekin tein. Nyt ehkä vaan paremmin.
Toivossa on hyvä elää :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti