30.11.2011

Logoja sun muuta

Koetin kaikesta huolimatta vääntää jonkunsorttisen sävyvaihtelun noiden OmniMechien ikkunoihin. Sotkin ensin kohtuuneutraalin oranssin ja maalasin ohjaamoiden ikkunat sillä. Lisäsin keltaista, sekoitin ja lisäsin. Toistin tämän pari kertaa.
Ei se vieläkään tuppaa onnistumaan turhan hyvin. Osasyy on ehkä naurettavan pienissä kohdepinnoissakin, mutta päävika on toistaitoisuudessani. Siitä ei pääse yli tai ympäri ;)
Seuraavaksi siis logojen kimppuun.

Tuosta se Klaanilogojen suttaaminen alkoi. Pohjalle pieni tumma ympyrä, siihen siniset palkit ristiin ja poikittain. Helpompi se on noin tehdä kuin yrittää jättää keskelle aukko ja pilata palkkienväliset kulmat vielä pahemmin, kun keskelle tulee kumminkin joku karhunpäätä esittävä töhry. Hellbringerissä ei valitettavasti ollut oikein sopivaa pintaa muualla kuin pään takana ylärungossa, Summonerin vasemman olkapään alue oli suoraan kuin tuolle tehty. Pienempään tai epätasaisempaan pintaan minä en ainakaan yrittäisi tuollaisia maalata... näinkin on ihan tarpeeksi hankalaa.
Seuraavaksi sutaisin noihin harmaat (Stonewall Grey) "käpälät" ja myöhemmin vaaleanharmaan (Cold Grey) päämöykyn, johon iskin lopuksi pari mustaa täplää kitaa ja muita vastaavia karhun naaman osia esittämään. Kuvissa tuokin näyttää ihan mielettömän paljon tökerömmältä kuin paljaalla silmällä katsottuna, mutta niin se yleensä menee.


Loput yksityiskohdat olivatkin paljon simppelimpiä. PPC-suuaukot maalasin metallinhohtoisella maalilla (ne muovilinssit eivät valitettavasti sopineet), samoin Hellbringerin fikkarin lasin. Myöhemmin huljautin PPC-linsseille annoksen Citadelin Blue Glazea ja fikkarin pintaan Yellow Glazen, samoin kuin ohjaamolaseille kun nekin olivat vihdoin kuivahtaneet.

Nappasin German Yellow -maalin esiin ja fiksasin viimeksi sotkemani caution-raidat ja maalasin valitsemiini paikkoihin nelisuuntaiset salamat Delta-Galaksin logoa varten. Se oli sen logon näköisin osa, se sanottakoon jo nyt. Myöhemmin maalasin karhumaisen muodon vaaleanharmaalla ja pari haaleaa mustaa jälkeä torsonosia erottelemaan, mukamas.
Mietin viimeksi myös, mihin Clusteriin nämä sijoittaisin ja päädyin 73rd Battle Clusteriin ("the Lash"), niin ei mene kaverin 'Mechien kanssa ristiin. Ikään kuin sillä olisi kauheasti väliä, mutta ainakin tällä voin selittää, miksi tölkit ovat niin erilaisia maalipinnoiltaan. Camospecs tai sarna.net eivät osanneet tarjota Clusterille logoa, joten sutaisin molempien 'Mechien polviin punaisen "73"-numeron sitä osoittamaan.
Pienten numeroiden ollessa työn alla päätin antaa yksiköille numerotkin "aina" käyttämäni metodin mukaan: ensin tulee Trinaryn numero, sitten Starin numero ko. Trinaryssä ja kolmanneksi Pointin numero. Hyvä vaan, että keksin tämänkin nimeämistavan pari tusinaa 'Mechiä 3rd Falcon Talon Clusterin aloittamisen jälkeen... Tää on tätä.
Trinaryn (314th Battle Trinary) numero on 2, koska se näyttää ainakin vuoden 3058 tasolla sopivan painoluokan Trinaryltä. Enkä jostain syystä halunnut tunkea näitä Komentotrinääriin. Samaisesta syystä en tehnyt kummastakaan ykköspointtia, Tähtikapteeni Hee Silva saa oman tölkkinsä tiukkojen faktojen mukaan, ei satunnaisesti "vaikka toi"-metodilla arvottuna ;)

Kauniiksi lopuksi nakkasin lasertykkien suuaukot punaisiksi ja Hellbringerin oikeassa torsossa olevat kaksi jotain, joiden päätin olevan jotain tähtäyspulikoita, kun TRO:ssa ei sanottu moisista mitään, maalasin vihreiksi. Samalla idealla maalasin SRM-6 -lavetin alakulmasta yhden mökkylän vihreäksi. Olkoot jonkunsorttisia laserosoittimia tai jotain.
Joutuu tuosta vielä vähän jotain siivoilemaan, mutta pääasiassa se on valmis. Maalauksesta jos puhutaan, siis. Samaa sanon Summonerista.

Meinasin, että nuo heksajalustat ovat vähän turhan pienet, joten taidanpa kaivaa varaston syövereistä pari oikeankokoista metalliheksaa ja silputa niiden perusteella muovilevystä palasia. Illan, parin puuhastelusta tässä varmaan enää puhutaan.

Ahahaha. Aha. Ha. Hrm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti