24.11.2011

Omnimuovia

Luontevasti tällä hetkellä käpälöin noita kahta muovista OmniMechiä, joiden kanssa on suorastaan ilo ja nautinto työskennellä, kun vertaa noihin edellisiin pökäleisiin. Pohjamaalauksenhan tein joitain viikkoja sitten, joten siitä ei tarvinnut huolestua tässä välissä. Sutaisin pintaan Stonewall - ja Cold Greytä käyttämällä jonkunsorttisen kaksivärikaavion molempien pintaan. Myöhemmin maalasin Summonerista erinäisiä kohtia Enchanted Bluella, kuten Camospecsin linjanveto sanoo: Ghost Bearin Delta-Galaksin yksiköt ovat harmaita vaaleansinisillä korostuksilla.


Sangen yllättävästi korostelin seuraavaksi erinäisiä Hellbringerin osia. Koetin välttää aivan vastaavien palikoiden korostelua niin, että veljesmallit eivät olisi ihan identtisesti koristeltuja. Ihan vaan vaihtelun vuoksi.


Harmaidenvälinen kontrastiero kävi jotenkin silmiin, joten litkuttelin ensin Summonerin jalkoja Devlan Mudilla. Efekti ei ollut pahan näköinen, joten huljuttelin koko rottelon ja jatkoin Hellbringeriin. Minusta lopputulos on onnistunut, pinta näyttää vähemmän sirkusvaunulta ja hippasen aidommalta, jos näin uskaltaa sanoa.


Innoissani vetäisin muutamia keltaisia runtuja eri puolille Omnien torsoja ja käsiä caution-merkintöjen pohjaksi. Kun vetelin mustat vinoviivat kuvion täydennykseksi, käytin erehdyksessä turhan isoa pensseliä ja osa niistä meni vähän mössöksi. Joudun korjailemaan niitä myöhemmin. Murinaa.
Viimeistelin Summonerin LRM-15 -lavetin etuosan maalaamalla sen mustaksi. Ehkä siihen voisi sutaista pintaan hieman metalliväriä ja litkutella sen vielä ruskealla. Saas nähdä. Vihoviimeisenä kohtana maalasin Hellbringerin SRM-6 -lavetin ohjukset valkoisiksi ja myöhemmin niiden kärjet punaisiksi. Erottuvatpa omanlaisinaan.


Ensi kerralla Hellb:n fikkari, molemmista kaikkien PPC:iden suuaukkoihin voisin koettaa noita Marauderia varten hommaamiani kristallimaisuuksia ja ikkunatkin varmaan pitäisi maalata. Oranssihtava sopinee sinisen vastavärinä ihan mainiosti, vaikka cyan+orange -komboa saakin nähdä joka paikassa ihan kyllästymiseen asti.
Niin ja ne logot.
Pitäisi uskaltaa rätveltää sekä Ghost Bear -Klaanin logo, Delta-Galaksin logo ja mahdollisesti vielä Clusterin logo, mikä se sitten ikinä olisikaan... Pelinjohtajalle maalasin taannoin pari Starillista joko 115th Striker Clusteriin (The Rolling Wave) tai 68th Strikeriin (The Walking Panzers), joten ei ehkä niitä. Kävelevät Panzerit olisivat toki nimensä perusteella kovin lähellä sydäntäni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti