19.4.2013

Roinaa kantoon

Jerrykannuja

Tärväsin jonkun verran aikaa jerrykannujen ja boksien maalailuun. Tuon tankinvihreän sijasta sudin ne kaikki Tamiyan XF-70 (Dark Green 2 (IJN)) -maalilla ihan vaan erilaisen sävyn takia. Nuo kun vielä keksisi latoa johonkin näppärästi mukaan, niin hyvä olisi. Vauhtiin päästyäni halusin vähän lisää kontrastia vaunun kylkiin, joten maalasin samalla tummanvihreällä nuo kylkiräkeissä töröttävät häkkyrät. Ero ei ole mieletön, mutta jonkunlainen kumminkin ja tekele on ehkä vähemmän tylsän näköinen näin.


Kansallisuus

Vaunun täytyy toki kuulua johonkin ja aikoja sitten, projektin alkuvaiheessa +Sam Lockton ehdotti, että maalaisin kotteron Uuden Seelannin tyyliin. Mikäs siinä, mietin, sama vihreä vaunu se on kuitenkin ja erona todennäköisesti olisivat vain hieman yksikkötunnukset.

Tuntuu siltä, että nuo Bison Decals -arkista vakoillut merkinnät vain vaativat pientä tuhraamista. Enpähän joudu tuhraamaan vapaalla kädellä pientä kiwilintua yhtään mihinkään ja se on aina hyvä se.  Tai no, onhan noita piskuisia Jade Falcon -lintujakin maalattu, joten olisin toki yrittänyt tätäkin, jos moista olisi edellytetty. Isoin ongelma tulee varmaankin olemaan takakannelle tuherrettava RAF:n "ammu tähän"-rinkulasto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti