3.4.2013

Välipala-aika

Lomaltapaluu on aina raskas projekti. Kaiken arkisen puuhastelun lomassa en ole malttanut istua tuokioksi alas sotkemaan ruosteväriä tai arpomaan vaunun työkalujen maalailua, joten tänään kaupassa käydessäni heräteostettu leegoaski piti tietysti hypistellä heti kasaan.

Loota

Näemmä noissa Lego Star Wars -miniplaneettaviritelmissä on menossa jo kolmas sarja. Hyllyssä oli jotain ei niinkään kiinnostavia kapinallisrotteloita sun muuta turhaa (Tantive IV (tai sitten katsoin väärin) tosin kiinnosti kevyesti), mutta TIE Bomber oli sellainen vekotin, jota jäin hetkeksi tuijottamaankin. Pienen arvonnan jälkeen sanoin, että "taidan tarvita tämän" ja näin kävi.

Sisältö

Karmiva kuva, myönnetään. Asteroidivyöhykepallo, ohjeet ja kaksi pussukallista palasia. Miniskaalan vempaimelta ei kovin isoja palikkamääriä voi kai odottaakaan. Itse asiassa niitä oli enemmän kuin oletin.

Kasaus

T/B:n tuntevat kai kaikki, joten ei siitä sen enempää. Kaksipötkyläinen runko on hyvin tunnistettavissa ja TIE-sarjan hieno ohjaamoikkuna on myös aika selkeä tuntomerkki. Kelpuutan.



Siipiä vaille valmista tässä vaiheessa. Kuvaa ottaessani en ollut hoksannut, että tuo tähtäinsensoripalikka oli ohjeissa väärällä puolella (ohjaamopodin alla) enkä tajunnut flipata sitä oikealle puolelle. Kummallisia asiantuntemattomia pellejä näitäkin päästään tekemään... Tärkeitä yksityiskohtia ei sovi kämmätä!



Skaalasta johtuen siivet jäävät tyystin mustiksi, ikään kuin aurinkopaneelien rajoja ei olisi lainkaan. Minusta tuo on ihan mainio laitos, ollakseen noin pieni.


Valmista

Siinäpä se, pilotti aluksineen. Hilpeä tuokion mittainen näpertelyprojekti iltapäivän ratoksi. En silti meinannut jatkaa näiden parissa tämän enempää. En ainakaan, ellei vastaan tule jotain tarpeeksi mielenkiintoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti