5.11.2013

Pohjustuksen parissa

Kun kaikki napit Mad Dogia lukuunottamatta olivat kasassa, liimasin ne seisomaan heksapohjiinsa. Koska muistikuvani mukaan Mad Dogin jalkojen ja lantiolevyn kasaaminen oli ainakin aiemmin jännä toimenpide, liimasin sen oikean jalan valmiiksi paikoilleen. Näin loppuvekottimen kasaaminen olisi ehkä pykälän verran simppelimpää, kun yksi tukipiste olisi jo kiinteä.

Yksinkertainen pohja

Eilisiltana olin laiska ja täytin pohjat tavallisella valkoisella liimalla ja sirottelin WS:n ballastia pinnalle. Jollei muuten niin liima toisi lisää tukea nappuloiden jaloille. Olisin tietysti voinut jättää sirottelut myöhemmäksi (maalauksen jälkeen), mutta ajattelinpa kokeilla tällä kertaa näin päin ihan vaihtelun vuoksi. Valitsemani työjärjestys johtaa siihen, että maasto pitää maalata myöhemmin kuntoon, mutta se ei ole välttämättä huono asia.


Aamukokoonpano

Koska minulla oli aamulla ennen liikkeellelähtöä ainakin viisi ylimääräistä minuuttia käytettävissäni eikä mitään erikoisempaa tekemistä, kävin Mad Dogin kimppuun. Lyhyen ytimekkäästi tämä tarkoittaa sitä, että liimasin torson kiinni jalkoihin ja vasemmankin jalkapohjan kiinni pohjaan. Nyt viimeiseltäkin 'Mechiltä puuttuvat enää kädet.



Kädet ovat lähtöisin Hellb/Summoner -mallin 'Mechiltä, mikä taas tuo eteen vähän lisätöitä. Sekä torsonpaloissa että käsissä on naarasliitokset, joten niiden väliin on askarreltava jonkunlaiset pulikat rakenteellista tukea tuomaan. Ongelma ei liene mittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti