26.5.2014

Toivottavasti viimeinen puuttuva palanen

Kuten aiemmin kerroin, laskeutumisvalon lasi hulahti siiven sisään sitä koesovittaessa. Uudenrustaamiseen harkitsin kahta vaihtoehtoa: jotain ohutta läpinäkyvää muovia tai sitten läpinäkyvää valurankapökälettä. Molemmissa oli ongelmansa.

Jokotai

Ohuen muovin kanssa puljatessa ongelmana olisi mitättömän pienen läpyskän muotoonsaattaminen. Palavien hermojen määrää ei voisi ennustaa, mutta pienestä luvusta ei todlelakaan olisi kyse. Lopputulos voisi ehkä olla oikein nätti, jos mämmikouraa onnistaisi.

Valurankapötkö olisi sinänsä yksinertainen ratkaisu. Määrämittaan katkottu palanen pitäisi vain raastaa oikeaan muotoon ja saada ujutettua paikalleen. Samalla se veisi koko tarjotun tilan, eikä voisi pudota siiven sisään edeltäjänsä lailla tai vääntyä typerään muotoon tai asentoon.

Helppo valinta

Sangen odotetusti valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Alla kuvat yrityksestä numero yksi. Joko koetan säätää tuon alapuoleltaan lievästi reikäisen palan kuntoon tai sitten mengelöin kokonaan uuden palan ja katson, tulisiko siistimpi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti