24.9.2014

Paluu viimevuotiseen

Jatkoa projektille III/13

Lopetin näemmä viime joulukuussa Turkinan räpläämisen kuin seinään. Pienen pähkäilyn jälkeen kaivoin keskeneräiset väärinmaalatut napit ja nuo kolme käsivammaista liikkuvalle työasemalleni.



Turkina

Olin tehnyt tehtäväni ja vedin suunnitelmieni mukaisesti ruskean litkun napin päälle. Ei siitä muuta enää puuttunutkaan, en vaan taas vaihteeksi ollut saanut aikaan tuonkana tekemistä ennen kuin nyt. Perussyy on ja pysyy samana: tuli muuta mielenkiintoisempaa vastaan.


Jos jotain on tehtävä, numeroita tai tunnuksia voi ehkä  säätää. Muuten Turkina Prime on valmis. Taas.

Dire Wolf

Koska Turkinan ulkonäkö parani tuolla aiemmalla käsittelyllä niin huomattavasti, otin seuraavat nappulat käsittelyyn sinä puolena tuntina, jonka ehdin siihen käyttää yhtenä päivänä töistä päästyäni. Maalasin siis lähes kaiken peittoon Vallejon Sick Greenillä ja jätin parhaani mukaan jadeosat, metalliosat ja ohjaamon rauhaan. Katolla ollut (muistaakseni) ensimmäinen vapaalla kädellä tekemäni Clan Jade Falcon -tunnus meni sileäksi, vaikka olin siitä vieläkin aika ylpeä. Sääli on sairautta.




Executioner

Maalia ja aikaa oli vielä käytettäväksi, joten otin samantien toisen Sakaran työstettäväksi. Kaikkiin ei valitettavasti ollut aikaa keräilyn ja valmistelun jälkeen. Seuraava istunto tulee olemaan tehokkaampi, kun kaikki on valmiiksi asetettuna.
Ei tästä mitään sen ihmeempää ole sanottavaksi. Maalasin taas suunnilleen kaiken vihreäksi. Tadaa.

On se ruma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti