5.11.2014

Periskooppi ylös!

Pieniä muutoksia

Sattuneesta syystä aika on edelleen ollut kevyesti sanottuna kortilla viime päivinä. Näin ollen aikaansaannokseni eivät ole olleet kovinkaan mittavia, mutta sainpa nyt jotain aikaan. Tietysti on vähän koomista katsoa jälkikäteen, että näppäiltyäni noin parikymmentä minuuttia sain aikaan tasan periskoopin ja pari muuta putkiloa yhteen.

Tämäkään ei sitten taida ikinä näkyä kenellekään
Nuo kittaukset minun pitää kyllä ehdottomasti muistaa hioa siistimmäksi ennen kun menen lyömään tornin kiinni runkoon. Jos koetan siistiä noita jälkikäteen, lopputulos olisi eittämättä paljon optimaalista surkeampi ja sehän ei ole kenenkään edun mukaista.

Näkymättömät sisätilat


Ohje toki kehoitti läiskimään tornin tiesmikälielokeroihin nuo läpinäkyvät putkilot, mutta koska ne on tarkoitus maalata vain sävytetysti (oletan niitä tosimaailmassa jonkunlaisiksi tunnistusvaloiksi tai joksikin sellaisiksi), en rupea liimaamaan niitä paikoilleen jo nyt vain, jotta ne olisivat tiellä maalaamista vaikeuttamassa.


Periskoopinkin hienot yksityiskohdat ja muut vastaavat jäävät kaikki tietysti aika turhiksi, kun ei tuota vekotinta voi jättää avoinluukkuiseksi näillä detaljeilla. Silti, tulen laittamaan tikkaat sun muut paikoilleen, koska ne kuuluvat tornin sisäputkilon sisään. "Turhan" maalaamisen saatan kyllä silti jättää tekemättä.




Tällä ja varmaan seuraavallakin viikolla luulen ehtiväni tekemään pieniä työpätkiä iltapäivisin. Tai ainakin uskoisin, että ehdin, jollen jokaisena niin melkein jokaisena arkipäivänä. Vaan perinteisesti: sehän nähdään, kun kalenteri rullaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti