12.11.2014

Tornitouhua

Oleellinen osakokonaisuus

Liimailin torninpuolikkaat kasaan ja poikkesin taas vähän rakennusohjeen ideoista. Syy tähän oli tällä kertaa se, että tornin kylkiin pitäisi liimata pari sivuille töröttävää kalikkaa ja ounastelin, että ne olisivat aika pahasti tiellä kaiken pyörittelyn aikana. Samoin ne olisivat suurehkossa vaarassa irrota tai hajota, joten minusta oli parempi, että ne jätettiin myöhemmäksi.




UZOn kiinnikkeet liimasin kuuliaisesti tornin etuosaan, mutta läpinäkyvästä muovista valetun kiikariosan jätin irralleen. Näin se ei menisi pilalle myöhemmässä ruiskumaalausvaiheessa. Sitten läiskäisin koristeellisen tornin yläosan kiinni ja jatkoin radiosuuntima-antennin ja snorkkelin parissa. Nämä liimasin luonnollisesti eri istunnoilla, jotta aikalailla tukemattomat palikat saisivat asettua paikoilleen ilman ylimääräistä vääntöä.






Yksityiskohtia

Viimeisenä tällä erää kuvissa näkyvänä toimenpiteenäni liimailin tornin etuosan tikkaiden askelmat ja ison luukun kahvat ja saranat kiinni. Näiden liimauksien asettuessa kaappasin veneen rungon syliini ja viilailin ja hioin sekä kittaukseni että rumimmat saumat mäkeen. 



Seuraavaksi liimaan tornin kiinni paikalleen ja sen asetuttua ounastelisin, että tornin viimeiset antennit sun muut löytävät paikkansa. Näiden jälkeen rupean vääntämään fotoetsiosien kanssa ja toivon kovasti, ettei niiden kanssa joudu kiroilemaan ihan mielettömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti