23.12.2015

Projekti VIII/15

Vuoden viimeiseksi ja peräti kahdeksanneksi projektiksi valikoitui välipalaprojekti: Metal Earth Modelsin Imperial I-class Star Destroyer. Muistaakseni noita oli suomeksi tupattu nimittelemään Keisari-luokan tai yleensä Keisarillisiksi tähtituhoojiksi, joten koetan nyt muistaa käyttää jotain sopivaa termiä.


Metallinen tähtituhooja

Saman sarjan AT-AT -projekti oli keväällä oikein mukava ja lopputulos miellytti minua kovasti. Odotukseni tämän suhteen olivat siis kohtuullisen korkealla, varsinkin kuin kauniit tähtituhoojat olisivat varmasti helpomman muotoisia tällaiseen touhuun ja valmis malli olisi epäilemättä silmiähivelevä. Kaikki tämä etukäteiskehu ja ennakko-odottelu edellytti tietysti sitä, etten tärväisi jotain itse vakavasti.


Paketista paljastui tälläkin kerralla sivun verran ohjeita ja kaksi läpyskällistä laserleikattuja hienoja palasia. Riemukseni huomasin myös, ettei mitättömän ohuita palasia ollut paljoa, joten palojen väärin vääntäminen ei olisi kovinkaan suuri riski niitä irroittaessa, toisin kuin esim. kaikki AT-AT:n jalkoihin kuuluneet liuskat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti